Esben Dalgaard deler ærlige billeder efter sygdommen: Sådan hjælper makeuppen ham

Skuespillere Esben Dalgaard bruger sminke som et led i at kunne ligne sit gamle jeg før immunterapien ændrede hans udseende.

De sidste år har været rigtig svære for den 46-årige skuespiller Esben Dalgaard, der fik konstateret uhelbredelig modermærkekræft i 2021.

De seneste år har immunterapi hjulpet ham med at holde sygdommen i skak, og at han fortsat har kunnet passe sit arbejde som skuespiller.

Men det også har været ensbetydende med, at hans udseende har ændret sig drastisk.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Esben Dalgaard elsker sminke

I dag har Esben Dalgaard fået hvidt hår, mens hans hudfarve også har ændret tone, men her kan han heldigvis bruge et trick fra skuespilfaget.

Skuespilleren er vant til at bruge makeup i sit arbejde, og det hjælper ham også i privaten, så han kan ligne sit gamle jeg mere.

– Jeg tager nogle gange sminke på! Sådan er jeg! Jeg kan li’ det! Og nej! Det er IKKE for at ligne Morten Stig !!! (ikke kun i hvert fald) Nogle gange føles det bare godt, skriver han ærligt på Instagram.

Se billedet herunder eller klik her.

Forskellighed er godt

Han afslører også, at han føler sig stærkere, når han har taget makeup på og mere som sit gamle jeg.

Der er dog også nogle dage, hvor Esben Dalgaard ikke gider at friske sig op på den måde, afslører han, og opfordrer til, at der skal være plads til alle.

‘Forskellighed er vidunderligt!’, som han slutter sin opdatering af med at skrive.

Lige nu er Esben Dalgaard aktuel i TV-serien ‘Dansegarderoben’ i rollen som Jørgen Ryg, hvor han også bærer sminke til rollen.

LÆS OGSÅ: Ramt af kræft: Esben Dalgaard og Andrea Elisabeth Rudolph hyldet med fornem pris

Hvor er det bare et vigtigt budskab!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!