Esben Dalgaard stod overfor sin store frygt: Særlig person hjalp ham til at overvinde den

Skuespiller Esben Dalgaard er lige nu aktuel i ‘Shaolin’, og her var en af de største overvindelser, at han skulle sove med andre, hvilket han til sidst overkom.

Lige nu bliver en række kendisser sat på prøve i TV 2-programmet ‘Shaolin’. Her er de på 12 dages tempelophold, hvor de ledes af sydkoreanske guruer.

Templet ligger langt væk fra storbyer og menneskemængder, og her skal deltagerne lære at leve sundere fysisk og mentalt.

Heriblandt er kræftramte Esben Dalgaard, der faktisk i første omgang tøvede på grund af en hel særlig omstændighed, inden han sagde ja til at deltage.

Esben Dalgaard
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix

Overvindelse var stor

Men en særlig person hjalp ham til at overkomme frygten, og det endte med at blive en rigtig god oplevelse.

– Jeg skulle overvinde det med at sove med andre. Jeg er i virkeligheden et meget privat menneske, og jeg synes særligt, det er et meget nøgent område, når man skal lægge sig til at sove, siger han ærligt til BILLED-BLADET.

Esben Dalgaard forklarer, at det virkelig er hans rum, når han går til ro, og han vidste ikke på forhånd, hvordan soveforholdene ville være i Sydkorea.

Relation var god

Han endte så med at skulle dele værelse med TV-værten Adam Duvå Hall, hvilket var rigtig positivt, for de fik en rigtig god relation under opholdet.

Faktisk endte de med, at de to herrer blev så fortrolige, at de vendte sig på samme tid om natten, og dermed viste det sig at være helt uproblematisk, at de delte rum.

– Det er en livsrejse på sindssygt mange parametre. Man kunne måske også sige en livsændrende rejse. Det var det, vi var blevet stillet i udsigt uden helt at vide, hvad vi gik ind til, har Esben Dalgaard udtalt til Her & Nu.

Pres er stort

TV-programmet er ikke styret af en tilrettelægger men i stedet af de to masters, og det var ifølge skuespilleren alletiders, fordi det var autentisk og troværdigt at deltage.

Selv stod han ikke et sted, hvor han havde behov for at ændre og revurdere sit liv, men han var stadig nysgerrig på at kigge ind i en hel anden verden, end han var vant til.

Til gengæld mener han, at der godt kan være et pres for altid at yde sit ypperste for at nå sine mål, og at kunsten er at vide, hvornår nok er nok.

– Jeg synes bestemt, at man skal gøre sig umage, øve sig og blive god. Men der findes et sted, hvor det kammer over, og du faktisk ikke blive bedre, siger han ærligt til avisen.dk.

Hvor er det bare godt, at det var en fin oplevelse for Esben Dalgaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version