Felix Smith afslører ny kæreste: Her er hans skønne ord

Den tidligere TV-vært Felix Smith har fået en ny kæreste efter bruddet med Marie Schmidt, som han har to børn med.

Der er amoriner i luften for den tidligere TV-vært Felix Smith, der er forelsket igen efter bruddet med ekskæresten Marie Schmidt, som han har to sønner med.

Men at dele flere detaljer om den nye kærlighed, er Felix Smith dog ikke synderligt interesseret i, da pressen spørger ind.

Han blev skilt tilbage i 2016, og siden har da altså ikke været forlydender om kærligheden.

– Vi går stille med det. Nej, det vil jeg heller ikke. Vil ikke sige noget. Kun at hun er sød og dejlig, siger Felix Smith til Se og Hør.

Tanker meldte sig

Den tidligere TV-vært er kendt for programmer som ‘Klipfiskerne’, ‘Voice’, ‘Go’ Aften Danmark’, ‘Top Gear Danmark’ og DR’s store juleshow.

De seneste år har Felix Smith da også været ærlig omkring, at han har taget mange ting i sit liv op til revision – blandt andet efter hans far døde.

– I perioden blev jeg også selv skilt. Det gav mig lejlighed til at tænke det hele godt og grundigt igennem. For når jeg kigger tilbage på mine 20 år i TV-branchen, hvor der har været så afsindigt meget fart på, har jeg aldrig stoppet op, har Felix Smith sagt i et stort interview med Euroman.

Felix Smith
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Død vakte tanker

Den tidligere TV-vært følte nemlig ikke, at valgene i hans karriere blev truffet ham, og det var tid til, at han selv gjorde sin mening gældende, mente han.

Felix Smith ønskede nemlig et enklere liv og følte først, han blev voksen, da faren døde – og det vakte også tanker om, at han måske heller ikke selv ville blive så gammel.

Vi ønsker Felix Smith stort tillykke med kærligheden!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!