Frustreret Jonas Vingegaard indrømmer: Følte sig tvunget

Cykelrytter Jonas Vingegaard følte sig tvunget til at køre mod sine holdkammerater i Vuelta a Espana, og det var han bestemt ikke tilfreds med.

Selv om det spanske cykelløb blev veloverstået for Jonas Vingegaards Jumbo-Visma-hold, så var den danske stjerne ikke helt tilfreds.

Planen for holdets strategi i løbet var nemlig ikke helt klar, og Jonas Vingegaard følte til sidst, at han endte med at konkurrere mod sine holdkammerater.

Selv endte han som nummer to i det samlede klassement, hvor Sepp Kuss blev vinder, og holdkammeraten Primoz Roglic endte som nummer tre.

– Jeg var meget frustreret over, at jeg skulle køre cykelløb mod mine holdkammerater. Det var ikke fedt. Jeg føler ikke, at man skal køre mod sine holdkammerater, siger han ærligt til DR.

Jonas Vingegaard tvivler

Det er nemlig den danske cykelrytters overbevisning, at man skal køre med sine holdkammerater og ofre sig for dem.

Nu har Jonas Vingegaard meldt sig klar til det danske landshold i 2024 til OL i Paris, men selv tvivler han stadig på, om han bliver valgt ud.

– Jeg håber, at jeg bliver udtaget, men det vil ikke undre mig, hvis jeg ikke gør. Det kan sagtens være, at landstræneren vælger fire andre i stedet, siger han til Se og Hør.

Jonas Vingegaard
Foto: Shutterstock

Ruten er ikke ideel

Landstræner Anders Lund har fået at vide, at Tour de France-vinderen er interesseret, men han har også forklaret ham, at det ikke er sikkert, han bliver valgt.

OL-løbet passer nemlig ikke nødvendigvis til den bjergrytter, som Jonas Vingegaard er, selv om der også er stigninger undervejs.

Ærlige ord fra Jonas Vingegaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version