Hans Otto Bisgaard fylder 79 år: Sådan skal han fejre dagen

Den pensionerede radiovært Hans Otto Bisgaard kan onsdag fejre sin 79-års fødselsdag, men det bliver uden de store armbevægelser, afslører han.

Onsdag er en ganske særlig dag for den kendte radiovært Hans Otto Bisgaard, for her kan nemlig fejre sin 79-års fødselsdag.

Men der skal dog ikke ske det helt store, selv om der er tale om en dejlig sommerdag, for Hans Otto Bisgaard og hustruen Hanne har ikke lagt de store planer.

Der er jo i sagens natur ikke tale om en rund fødselsdag i denne omgang, så derfor er der ingen grund til at involvere gud og hvermand på denne dag, mener radioværten.

– Altså det har jeg slet ikke besluttet – det er jo først i morgen! Det bliver ikke noget stort tjuhej. Måske tager vi i Tivoli min hustru og jeg og spiser lidt smørrebrød, så det bliver nok højdepunktet, siger Hans Otto Bisgaard til Newsner Danmark.

Sommeren nydes

Han kan samtidig afsløre, at ægteparret Bisgaard netop er hjemvendt fra 14 dage i sommerhus, og at nu hygger i deres hjem på Østerbro.

Her er nemlig både en for- og en baghave, som de kan nyde sommeren i, så solens stråler bliver budt velkommen af Hans Otto og Hanne.

Som bekendt har Hanne Bisgaard været ramt af kræft i æggestokkene, men sygdommen er lige nu i bero, og det er ægteparret glade for.

– Det går okay. Min kone har jo haft kræft, men der er ro på lige, og det er dejligt. Det er ikke nogen hemmelighed, at hun har været syg, men lige nu er hun altså udenfor faregrænsen, siger en lettet Hans Otto Bisgaard.

Sønnen døde

Radioværten har da også tidligere fortalt, at ægteparret har det rart sammen, men at de desværre ikke kunne være i sommerhuset over en periode på halvandet år, fordi hans hustru ikke var rask.

Desværre mistede ægteparret også sønnen Jeppe, der døde af en kræftsvulst i hjernen tilbage i 2018, men han understreger, at han ser tilbage på et langt og lykkeligt liv.

– Det er et forbandet sted. Det kan ikke kureres. I gennemsnittet lever man halvandet med den type kræftsygdom. Men man kunne håbe på tre år, fik han at vide, har Hans Otto Bisgaard tidligere udtalt i et interview med B.T.

Radioværten har siden beskrevet sønnens død som et meget fredfyldt øjeblik, for han holdt bare op med at trække vejret.

Hans Otto Bisgaard
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Vi ønsker Hans Otto Bisgaard stort tillykke med fødselsdagen!

Skriv din hilsen til radioværten i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version