Jenna Bagge begejstret over plads i ‘Vild med dans’-finale: Her er hendes rørende ord

Danseren Jenna Bagge er videre til ‘Vild med dans’-finalen sammen med Fredrik Trudslev, og en endelig sejr vil være ekstra speciel for hende i år.

Lørdag aften blev det afgjort hvilke tre par, der går videre til årets finale i ‘Vild med dans’, og heriblandt er Jenna Bagge med partner Fredrik Trudslev.

De tre finale-par er foruden Jenna Bagge og partner nu Mette Sommer og Morten Kjeldgaard samt Kasper Fisker og Karina Frimodt.

– Jeg kan stadig ikke snakke, jeg er bare glad, sagde Jenna Bagge til Se og Hør efter afgørelsen.

Jenna Bagge og Fredrik Trudslev
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Sejren skal i hus

Dermed kan ‘Vild med dans’-trofæet måske anes forude for den smukke danser, og det vil desuden være ekstra specielt, hvis Jenna Bagge går hen og vinder konkurrencen i år.

I år har hun nemlig ti-års jubilæum i ‘Vild med dans’ ifølge BILLED-BLADET, og derfor vil Fredrik Trudslev nu gøre sit bedste for, at de kan tage sejren hjem.

Han lægger da heller ikke skjul på, at deltagelsen i ‘Vild med dans’ har været noget af det vildeste, han har været med til indtil videre.

Fredrik Trudslev begejstret

Hverken Jenna Bagge eller Karina Frimodt har formået at vinde konkurrencen, selv om de flere gange har danset i finalen.

Finalen bliver afholdt i Horsens, og Fredrik Trudslev understreger, at det bliver kæmpestort at skulle danse den i selskab med Jenna Bagge.

Lige nu føler skuespilleren, at de som par allerede har vundet, og han lod da også følelserne få frit løb, da afgørelsen faldt.

Vi ønsker Jenna Bagge og Fredrik Trudslev held og lykke i finalen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!