Jes Dorph-Petersen er ude i kulden igen: Nu smider han bombe om fremtiden

TV-vært Jes Dorph-Petersen er ikke længere ansat hos DK4, og han lægger ikke skjul på, at MeToo-sagen på TV 2 stadig klæber sig til ham.

Efter han i starten af 2021 blev fyret fra TV 2 på baggrund af en sexchikane-sag har tilværelsen været en svær en af slagsen for 64-årige Jes Dorph-Petersen.

Det så egentlig ud til, at oprejsningens tid var kommet, da han sidste år fik job på DK4 med fodboldmagasinet “Vi elsker fodbold”, men det lukker og slukker nu på grund af økonomi.

Dermed er Jes Dorph-Petersen endnu engang arbejdsløs, og han kan føle, at sagen, der i sin tid fik ham fældet på TV 2, stadig gør sig gældende.

– Måske er jeg færdig på jobmarkedet. Den høje status, jeg havde før MeToo-sagen på TV 2, er væk og forsvundet. Jeg er jo nærmest i minus, siger han ærligt til B.T.

Lettelse er stor

Med andre ord har Jes Dorph-Petersen ingen idé om, hvad han nu skal bruge sin tid på, men hans egne tanker er, at han ikke nødvendigvis skal være vært på et tv- eller radioprogram.

Den erfarne vært har nydt også at arbejde bag linjerne, og kræsenhed er ikke en faktor. Jobbet behøver slet ikke være det, han havde på TV 2 i sin tid.

Her Jes Dorph-Petersen været vært igennem mange år, og her fortæller han faktisk, at det har været en lettelse at komme ud af det game, han kender fra kanalen.

Jes Dorph-Petersen
Foto: Marie Ravn/Ritzau Scanpix

TV-karriere er måske slut

Hos DK4 har TV-værten selv kunnet bestemme over det program, han var vært for, og det har TV-værten i den grad nydt. Han savner heller ikke at være offentlig vært, som folk har en holdning til.

Lige nu kan den tidligere TV 2-stjerne sagtens få tiden til at gå med at gå ture, sove til middag og læse en masse bøger. Han har samtidig accepteret, at der måske ikke er så meget mere TV tilbage i ham.

Det skyldes på ingen måder hans faglighed men altså den gamle sag fra TV 2, hvor han blev anklaget for hårdhændet sex med en journalistpraktikant.

Bøger er på vej

Siden da har dørene været lukket på de fleste mediearbejdspladser, og i stedet har Jes Dorph-Petersen nu planer om at skrive et par bøger, hvor han vil fortælle om sit liv.

Lige nu er den stadig i den spæde skrivefase, og desuden barsler han med anden bog, der skal handle om hans tid på TV2 på godt og ondt.

I dag er Jes Dorph-Petersens klare holdning, at man engang i fremtiden vil se anderledes på de MeToo-opgør, der er blevet taget over de seneste år.

Ærlige ord fra Jes Dorph-Petersen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!