Jonas Vingegaard flytter til udlandet med familien: Her er svigermorens reaktion

Det kunne være oplagt at tænke, at svigermor Rosa Kildahl vil flytte med, når Jonas Vingegaard og familien rykker til udlandet, men det afviser hun nu.

Efter Tour de France-sejren gjorde Jonas Vingegaard det klart, at han og familie er klar til at rykke til udlandet af hensyn til datteren Frida.

I forvejen var han i fuld gang med at bygge hus til svigermor i Glyngøre, og derfor var det også oplagt at tænke, at Rosa Kildahl kendt fra ‘Den store bagedyst’ skulle rykke med.

Det har indtil altid været tydeligt, at hun bakker rigtig godt op, når Jonas Vingegaard er aktiv på landevejene, så det ville være et naturligt skridt.

– Jeg har det fint med, at de må flytte. Det kan ikke komme bag nogen, at det er nødvendigt at gøre det, hvis man skal træne i bjergene, siger hun til Ekstra Bladet.

Familie har ikke travlt

Men hun afviser samtidig på det pureste, at hun på nogen måder skal med, men hun garanterer, at hun vil besøge familien så ofte, det kan lade sig gøre.

Cykelrytteren har allerede afsløret, at familien ikke har travlt med at flytte, og at der heller ikke er truffet en endelig beslutning om tidspunktet.

Lige nu bor årets Tour de France-vinder dog stadig i Glyngøre med hustruen Trine samt datteren Trine på tre år.

Det er nødvendigt for hans lille familie med en hverdag, hvor der ikke konstant skal rejses for at få de optimale betingelser at træne under.

Rosa Kildahl
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Vi ønsker familien held og lykke i udlandet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version