Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Rosa rørt til tårer over svigersønnen i gult: ‘Simpelthen fantastisk’

Rosa Kildahl og resten af familien fik sig en oplevelse af de helt store, da hendes svigersøn, cykelrytteren Jonas Vingegaard, i går kørte sig i gult i Tour de France.

Den lattermilde Rosa Kildahl, der blev kendt da hun i 2017 deltog i ‘Den store bagedyst’, har ekstra meget at smile over i dag. Onsdag kørte hendes svigersøn, cykelrytteren Jonas Vinngegaard, sig nemlig helt til tops i verdens største cykelløb, Tour de France.

Efter at have overhalet alle konkurrenterne på den sidste stigning kom han først i mål på dagens etape og sikrede sig et forspring på over to minutter i den samlede stilling. Han henviste blandt andet sidste års vinder, Tadej Pogačar, til tredjepladsen.

Den store bedrift er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen hos Jonas Vingegaards familie.

– Man kunne bare se i hans øjne, at han var så fokuseret. Han var stædig og … simpelthen fantastisk, siger hun med tårer i øjnene til B.T.

Sammen med sin datter og Jonas Vingegaards kæreste, Trine Marie Hansen, og barnebarnet Frida er Rosa i disse dage i Frankrig for at heppe på svigersønnen, så han kan klare sig bedst muligt i det hårde cykelløb.

Sidste år fik Jonas Vingegaard debut i Tour de France, og her endte han på andenpladsen. Den flotte bedrift fik Rosa til at forkæle svigersønnen efter den flotte præstation.

Hvad siger du til Jonas Vingegaards præstation? Kom gerne med dine tanker i artiklens kommentarfelt på Facebook.