Jonas Vingegaard har forladt Danmark: Her er han flyttet hen med familien

Jonas Vingegaard avec sa femme Trine Marie Hansen et leur fille Frida - Arrivée de la dernière étape du Tour de France 2023 entre Saint-Quentin-en-Yvelines et les Champs-Elysées à Paris le 23 juillet 2023. © Pierre Perusseau/Bestimage Arrival of the last stage of the Tour de France 2023 between Saint-Quentin-en-Yvelines and the Champs-Elysées in Paris on July 23, 2023.

Den danske cykelstjerne og familien har forladt Danmark. I stedet er det flyttet til et andet land i Europa.

Siden Jonas Vingegaard tidligere i år første gang luftede, at han overvejede at forlade Danmark sammmen med sin familie, har der været mange spekulationer om, hvor de ville flytte hen. Familien har ellers boet i Glyngøre.

Da nyheden først kom frem, lød det fra den danske cykelstjerne, at det skyldtes hensynet til datteren, der har brug for en fast base.

Nu bekræfter Jonas Vingegaard overfor TV 2 Sport, at familien er flyttet.

Har givet mere ro på

Der har været spekulationer om flere lande, men valget for familiens nye hjem er faldet på Schweiz. Her er de flyttet til Ticoni i den italienske del.

Selvom flytningen er forholdsvis ny, så kan cykelrytteren allerede nu mærke fordelen ved at være flyttet fra Glyngøre, hvor familien har boet indtil nu.

– Vi har fået mere ro på, og det gør det nemmere for os at være i, siger Jonas Vingegaard til TV 2 Sport.

Da familien boede i Glyngøre, betød det rigtig meget rejseaktivitet. ikke bare for Jonas Vingegaard, men også for hustruen Trine og datteren Trine, der har rejst rundt og heppet på ham i mange af de løb, som han har deltaget i.

Især efter Frida er blevet ældre har det været et problem, da hun ikke har haft en fast base med faste venner.

Det er især i perioden udenfor sæson, som kommer til at give familien mere tid sammen og ro på fremover.

Derudover bliver det også nemmere for Jonas Vingegaard at træne bjergkørsel, da Danmark ikke ligefrem byder på store bjerge.

Jonas Vingegaard har i år haft en fantastisk sæson, hvor han blev nummer to i Giro d’Italia og vandt Tour de France for anden gang.

Hvad tænker du om, at Jonas Vingegaard har forladt landet? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt på Facebook.

Exit mobile version