Jonas Vingegaard løfter sløret for privat bryllupsdetalje: Her blev kærlighedsfesten holdt

Jonas Vingegaard forud for årets Tour de France, Jumbo Visma danskeren og kæresten Trine Marie Hansen. Onsdag 4. maj 2022.

Selvom Jonas Vingegaard og hans elskede Trine har været sammen i flere år og er forældre til datteren Frida, så kom det som en overraskelse for mange, da cykelrytteren pludselig havde en vielsesring på under et cykelløb tidligere i år.

Siden har den danske cykelrytter ikke delt mange oplysninger om den specielle dag, men nu løfter han lidt af sløret.

Jonas Vingegaard er familiemand med stort F, og han har flere gange udtalt sig om, hvor meget hustruen Trine og datteren Frida betyder for ham – både privat og for sin karriere.

Da han deltog i løbet Critérium du Dauphiné i juni, trillede Jonas Vingegaard under femte etape først over stregen og her kyssede han en ny ring. Han afslørede efterfølgende, at det var en vielsesring og at han og Trine var blevet gift.

Siden har han ikke delt mange detaljer fra den store dag, men overfor Ekstra Bladet åbner han nu lidt op.

Holdt festen et særligt sted

Jonas Vingegaard er kendt for at være meget nede på jorden, og det kom også til udtryk ved hans bryllup. Her var ikke lejet et stort slot eller et andet vildt sted.

– Det var bare hjemme ved os selv. Vi holdt det stille og roligt og ikke noget vildt, siger Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet .

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Den danske Tour de Frannce-vinder fortæller ikke, hvor mange som var med til brylluppet, men festen blev holdt indenfor i deres hjem.

Parret mødte hinanden, da Jonas Vingegaard i 2016-2018 kørte for det danske hold Team coloQuick. Her var Trine Hansen marketingchef, og Jonas Vingegaard fik et godt øje til sin 10 år ældre kollega.  

Der skulle dog lidt ihærdighed til fra cykelrytterens side, før han vandt hendes hjerte, da Trine Hansen var lidt betænkelig på grund af aldersforskellen. Men til sidst faldt hun for ham, og siden har de været uadskillelige.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Jonas Vingegaard alt det bedste fremover.

Exit mobile version