Jonas Vingegaard om savnet til Trine og Frida: ‘Det er aldrig rart at forlade familien’

Tour de France 2022. Tour de France-vinderen Jonas Vingegaard var et stort smil under fejringen i Danmark. Fejringen foregik blandt andet i Tivoli, hvor mange danskere var mødt op. Her på scenen med sin kæreste Trine Marie Hansen og datteren Frida.

Cykelrytteren kæmper lige nu for at gentage sidste års succes og vinde det prestigefyldte cykelløb Tour de France. Men at køre så lang tid på vejene hver dag kommer med store omkostninger i familielivet.

Hvis man følger bare det mindste med i cykling og især Jonas Vingegaards præstationer på jernhesten, så er der to ting, man ikke kan være i tvivl om:

At cykelrytteren fra Hillerslev lige nu kæmper for at vinde Tour de France igen og at Jonas Vingegaard er et stort familiemenneske.

Da han sidste år vandt Tour de France var hans kone og datter med rundt i Frankrig for at heppe på ham og støtte ham.

Men i år er familien ikke med lige så meget af hensyn til lille Frida. Og savnet efter familien når Jonas Vingegaard er ude og cykle diverse løb kan især mærkes efter, at Frida er blevet ældre.

– Så det er meget at give afkald på, og det er aldrig rart at forlade familien. De savner mig altid. Især min datter, som nu er så gammel, at hun virkelig er begyndt at savne mig, siger Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet.

Familien kom på besøg

Han siger selv, at han er væk fra familien over 150 dage om året.

Hustruen Trine og datteren Frida kom til Frankrig og kunne se ham bestige stigningen på Puy de Dôme og køre over målstregen på niende etape. Dermed kunne familien være sammen på mandagens hviledag, inden Jonas Vingegaard i går tirsdag igen skulle forsøge at forsvare den gule trøje.

Her holdt han rivalen Tadej Pogacar på afstand, så der stadig var 17 sekunder mellem dem, inden onsdagens etape.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Jonas Vingegaard held og lykke med at vinde Tour de France!

Exit mobile version