Katerina Pitzner afslører hjerteskærende konflikt sin datter: ‘Det gør ekstremt ondt’

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Diamanthandleren Katerina Pitzner er i konflikt med datteren Elvira om hendes iranske kæreste Milad i den nye sæson af ‘Diamantfamilien’.

Hun har bevæget danskerne med sine modige dansetrin fredag efter fredag, men sidste fredag var det et endegyldigt farvel.

Nu vel ude af konkurrencen er der andre udfordringer, der har meldt sig hos diamanthandler Katerina Pitzner.

I den nye sæson af ‘Diamantfamilien’ åbenbarer sig nemlig en konflikt mellem hende og hendes 24-årige datter Elvira.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Tålmodigheden er brugt

Det er på grund af iranskfødte kæreste Milad Saadati, som Elvira bor med i Dubai, for mor Katerina er ikke stor fan af ham.

– Jeg er meget i tvivl om, at den kæreste hun har nu, er det bedste for hende. Det tror jeg ikke, det er. Vi kan ikke mere, siger diamanthandleren ærligt i TV 2-programmet.

Det har længe været et dilemma for Katerina Pitzner, om hun skulle tage sine tanker op i det åbne, men det er hun altså endt med at gøre.

Kæresten er upopulær

Det sker igennem en mail, hvor hun forklarer Elvira Pitzner om sin holdning og sine følelser.

Det er en grådkvalt Katerina Pitzner, der deler brevet med seerne, og senere fastslår overfor datteren, at hendes kæreste ikke er i kridthuset.

Søsteren Thalia Pitzner er nemlig enig i, at hun heller ikke bryder sig om Malids personlighed, og det udløser et skænderi mellem søstrene foran kameraet, som seerne kan se i den nye sæson.

Vi håber, at familien Pitzner får styr på konflikten!

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook!

Exit mobile version