Foto: Niels Henrik Dam / Ritzau Scanpix

Kirsten Siggaard i sorg efter dødsfald: ‘Hun var så sej!’

Sangerinden Kirsten Siggaard har mistet sin mor.

Moderen, Nelly Pedersen, blev 101 år gammel og sov stille ind på sit plejehjem. Ifølge Kirsten Siggaard var det en lettelse for både moderen og døtrene, at hun fik fred.

Det skriver BILLED-BLADET.

– Vi synes, at det var flot, at hun blev næsten 102 år, men det var forfærdeligt, at hun bare skulle ligge dér til sidst. Så er det bedst bare at sove ind. Hun var så sej. En rigtig vendelbo, siger Kirsten Siggaard til BILLED-BLADET.

Dagen før moderens død skulle Kirsten Siggaard optræde i Nordjylland. Men hun nåede hjem og var derfor ved moderens side, da hun gik bort. Trods sorgen over at miste sin mor, glæder Kirsten Siggaard sig over, at hun havde et godt liv.

Foto: Niels Henrik Dam / Ritzau Scanpix

I 2017 blev Kirsten Siggaard skilt fra Jørgen Andersen, som havde været hendes ægtemand gennem 38 år.

Parret havde dog ikke boet sammen gennem længere tid og valgte altså at tage det endelige skridt. Sammen har de to voksne sønner – Kasper og Mads.

Kirsten Siggaard fik sit gennembrud i 80’erne, da hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix sammen med Søren Bundgaard. De to vandt konkurrencen tre gange med numrene ’Det’ lige det’, ’Sku’ du spørg’ fra no’en og ’Ka’ du se hva’ jeg sa’.

Nu sender vi gode tanker til Kirsten Siggaard for at vise vores støtte i den svære tid!