Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Kræftsyg Dario Campeottos rørende overraskelse til familien: ‘Alle tudbrølede, da min far sang’

For en måned siden kom det frem, at sangeren Dario Campeotto havde fået en alvorlig diagnose.

Han er ramt af kræft og måtte derfor aflyse alle sine koncerter.

– Jeg havde håbet at kunne opfylde de job, der er i kalenderen, men de må foreløbig udsættes. Nu må jeg bruge alle kræfter på at blive rask, sagde den 82-årige sanger dengang til Ritzau.

Sidenhen har den 82-årige sangers søn åbnet op om faderens helbred, og der var heldigvis gode nyheder.

– Far er superfrisk og ved godt mod. Han har sin humoristiske sans som altid, lød det fra 31-årige Filippo Capeotto.

Dette er ikke et billede fra barnedåben, som artiklen handler om, men fra premieren på “Rottefælden” fra 2019. På billedet ses Dario Campeotto. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Barnedåb med overraskelse

Familien har da også haft meget at fejre den seneste tid. Dario Campeotto var blandt andet til stede, da hans barnebarn skulle døbes.

Men han var ikke blot en gæst, der blev siddende. Den folkekære sanger greb pludselig mikrofonen og overraskede familien med Bent Fabricius-Bjerres sang ‘En enkelt melodi’.

 – Alle tudbrølede, da min far sang. Det var et meget følelsesladet øjeblik i kærlighedens tegn i guds hus, fortæller Darios yngste søn Filippo Campeotto til BILLED-BLADET.

Dagen blev ifølge BILLED-BLADET toppet med endnu flere overraskelser i kærlighedens tegn, da Dario Campeottos yngste søn, Filippo Campeotto, valgte at fri til sine kæreste.

Stort tillykke med barnedåb og forlovelsen! Hjælp os gerne med at lykønske dem i kommentarfeltet på Facebook.