Lars Ranthe fejrer sølvbryllup: Her er hans hemmelighed bag 25 års forhold

Skuespillerne Lars Ranthe og Christine Albeck Børge kan fejre deres sølvbryllup. Og der er en helt særlig årsag til, at parret har været sammen så længe.

Det er noget af en bedrift at nå 25 års ægteskab.

Men den har skuespilleren Lars Ranthe og hustruen Christine Albeck Børge nået. De har nemlig kunnet fejre sølvbryllup efter mange års ægteskab.

For det er ikke hvem som helst, der kan blive sammen i så mange år. Men hvad er så årsagen til, at Lars Ranthe og hustruen har fundet den helt rigtige melodi i deres lykkelige forhold, der også har givet dem to skønne døtre?

Skuespillerfamilie

Lars Ranthe er lige nu aktuel i biograffilmen “Bytte, bytte baby”, men mange danskere vil nok også genkende ham fra store seersucceser som “Badehotellet”, “Sommer” og “Dirch”.

Også Christine Albeck Børge er skuespiller og er blandt andet kendt fra serierne “Sygeplejeskolen” på TV 2 og “Ulven kommer” på DR1.

Og skuespillet må løbe i blodet. Sammen har parret nemlig de to døtre, Rigmor på 19 og Betty Marie på 14, og her har datteren Rigmor allerede haft sit gennembrud på det hvide lærred.

– Hun har to forældre, der selv er skuespillere, og hun skal finde sin egen vej i det. Hvis hun en dag beder om råd, vil jeg selvfølgelig gerne råde hende. Men ellers synes jeg, det er meget cool, hun kører sit eget show, har Lars Ranthe tidligere fortalt Billed-Bladet i forbindelse med datterens karriere.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Lars Ranthe og Christine Albeck Børge Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix

Dette er hemmeligheden

56-årige Lars Ranthe og 48-årige Christine Albeck Børge blev gift for 25 år siden i 1998, men har været kærester i 30 år. Og forholdet har altid været stærkt.

Og fremtiden bliver forhåbentlig lige så stærk. For der glæder Lars Ranthe sig nemlig til en særlig ting – og det er at bruge endnu mere tid med sin kone. Det fortæller han til Alt for Damerne, og afslører samtidig, hvorfor parforholdet har stået stærkt gennem så mange år. Hemmeligheden er nemlig held.

– Vi har været ekstremt heldige med vores konstellation, det er der ingen tvivl om. Men vi bliver også ved med at interessere os for hinanden. Vi bliver ved med at synes, at den anden er vidunderlig, en kæmpe idiot og somme tider slet ikke til at forstå. Men vi har nysgerrigheden på hinanden, og vi har en gensidig respekt. Og igen – det er ikke fordi, vi er bedre mennesker end andre, vi har bare været vildt heldige, at vi ikke går hinanden på nerverne, siger han til mediet.

Stor respekt til Lars og Christine for det lange forhold!

Ønsk parret tillykke med sølvbryllup i kommentarsporet på Facebook og del artiklen med dine venner.

Exit mobile version