Linse Kessler er på røven: Så stram er hendes økonomi

TV-stjernen Linse Kessler har tjent gode penge på at være sig selv, men lige nu er der lavvande i kassen, og derfor må hun sætte tæring efter næring.

Selv om hun netop har åbnet ny butik på Islands Brygge, så er pengebeholdningen i banken altså ikke, hvad den har været for 58-årige Linse Kessler.

Før i tiden har hun tjent gode penge på at være – nåja Linse Kessler – men sådan forholder det sig altså ikke længere, fortæller hun i sin podcast ‘Linse & Vlado – på kanten’.

Hende og politibetjenten Vlado Lentz tager nemlig emnet op omkring privatøkonomi og penge, og her fortæller de, hvad de har på kontoen.

Pengene kom tilbage

Linse Kessler har heldigvis fået afviklet sin gæld til skat, og hun har for første gang prøvet at få penge tilbage i år.

Det skyldes, at en revisor de seneste år har hjulpet hende med at få kabalen til at gå op, og på den måde fik hun 32.000 kroner tilbage i skat.

– Og det var godt, for jeg er gået fra at tjene ret mange penge hver eneste måned til ikke at tjene særligt mange. Jeg har sat mig selv på et stramt budget, og det har jeg aldrig prøvet før, og det er en gave, siger Linse Kessler i podcasten.

Linse Kessler
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Penge er små

Heldigvis ser TV-kendissen positivt på tingene, for hun har 161 kroner til dagligt forbrug, hvilket svarer til rundt regnet 5000 kroner om måneden.

Det kan der være nogen, der mener skulle være en ok sum, men Linse Kessler har altså været vant til at tjene mange flere penge end det.

– Hvis jeg ikke var så fornuftigt, som jeg er nødt til at blive nu – hvilket jeg synes er en god læring, også selv om man er 58 år, så var jeg flad. Jeg har slået mig selv oveni hovedet, men det røg ned i en sort pose, siger hun i podcasten.

Penge lindrede

I dag er hun heldigvis mere fornuftig, men det har stået slemt til med forbruget tidligere, og TV-kendissen har ikke haft et rimeligt forhold til økonomiske midler.

Blandt andet kunne hun finde på at bruge penge på sin datter for at lindre sin dårlige samvittighed, men det er ikke noget, hun begræder i dag.

I podcasten siger Linse Kessler, at hun “har smidt det i havnen”, fordi hun ikke kan bruge det til noget, og at hun kun har kunnet lære af det.

Vi håber, at Linse Kessler får det bedste ud af sin situation!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!