Linse Kessler chokerer: Afslører utroskab

TV-kendissen Linse Kessler har været single i mange år, men hun har bestemt heller ikke været god til at være sin kærester tro igennem tiden.

‘Familien fra Bryggen’-stjernen Linse Kessler er blevet 57 år, og det har givet anledning til reflektion over det lange liv, hun har levet.

Ud over at have afsonet flere fængselsdomme så indrømmer TV-stjernen nu, at hun heller ikke ligefrem har været den bedste kæreste i sine forhold.

Nu indrømmer hun i podcasten “Linse og Vlado – På kanten”, at hun har været utro i næsten alle sine forhold, men hun har altid gjort sit ypperste for ikke at blivet taget i det.

– Jeg har faktisk været utro altid. Jeg har kun haft én kæreste, hvor jeg ikke var utro, og det var min sidste kæreste. Det ligger 12 år tilbage, og ham var jeg aldrig utro, siger hun ærligt i podcasten.

Sidespring var hemmelige

‘Bryggen’-stjernen fortæller, at hun som lidt ældre tænker mere over, hvordan hun egentlig har gebærdet sig, og hvad hun har gjort af godt og skidt.

Hun fortæller nu, at hun har haft flere forhold, der varede omkring to år, men at hun ikke har ønsket at såre nogen og derfor har holdt sine sidespring hemmelige.

Linse Kessler fortæller desuden, at de mænd, hun har haft i sit liv, har været hyggelige at bo og spise med, og det har været mænd, hun godt kunne lide.

Det har også været hendes fremgangsmåde, at hun altid har kommunikeret klart til sin affære, at hun var glad for kæresten, fordi hun ville undgå konflikter.

Linse Kessler
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Ærlige ord fra Linse Kessler!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!