Linse Kessler tog fejl om Geggos far: Nu taler hun ud om den svære situation

Linse Kessler

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Linse Kessler har i mange år troet, at det var hendes ekskæreste Sonny, der var far til Geggo, men hun har taget fejl, og det har været lidt svært for hende.

Der har været total forvirring på det seneste omkring, hvem der egentlig er den rigtige far til Linse Kesslers datter Geggo.

For igennem en DNA-test har hun nemlig fundet ud, at hun havde en ukendt halvbror, og derfor meldte der sig et spørgsmål omkring hvem af de to, der tog fejl omkring deres faderlige ophav.

Det viste sig at være Geggo, som egentlig i mange år har troet, at stofmisbrugeren Sonny, der døde i 2019, var hendes far, fordi Linse Kessler har været ret sikker i sin sag.

LÆS OGSÅ: Linse Kesslers frække afsløring om affære: Her blev Geggo undfanget

LÆS OGSÅ: Linse Kessler taler ud om uvenskabet med Geggo: Deler nye detaljer om forholdet

LÆS OGSÅ: Linse Kessler har fundet ny lejlighed: Har fået en helt særlig genbo

Linse Kessler var angst

Ind imellem havde hun nemlig tilbage i 1989 sidespring med en anden mand, der altså har vist sig at være far til Geggo efter en DNA-test.

– Jeg fik det fandme stramt. Jeg synes, du tager det pænt. Jeg fik sgu ondt i maven og tænkte, nu bliver vi uvenner, siger Linse Kessler i podcasten “Geggo og Cengiz – Helt Ærligt”.

Faktisk lå Linse Kessler i en hospitalsseng i Litauen efter en operation i ansigtet, da Geggo ringede til hende og fortalte, at hun havde fundet frem til en halvbror, og at hun potentielt havde en anden far.

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Sonny var narkoman

Geggo har heller ikke taget ilde op, og der er kommet en anden sandhed frem, og hun synes, at det nye familiemønster er ret spændende.

Faktisk synes hun, det er positivt, at hun har en anden far, end hun troede, for Sonny fik hun aldrig et forhold til, fordi han var narkoman.

Geggo har dog ikke mødt sin “nye” far endnu, selv om hun har mødt sin halvbror – og desuden kan føje tre yderligere halvbrødre til.

Sikke en historie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version