Linse Kessler har fundet ny lejlighed: Har fået en helt særlig genbo

TV-stjernen Linse Kessler er rykket ind i samme opgang som originalen Lebbe Lone, og noget tyder på, at de to også skal lave mere TV sammen.

De seneste år har budt på en del flytninger for 57-årige Linse Kessler, men nu har hun slået sig ned i en lille ejerlejlighed i samme opgang som Lebbe Lone.

Efter blot tre måneder valgte hun at sælge sit hus i Dragør og sætte kursen tilbage mod Islands Brygge.

Det var ganske tæt på hendes tidligere lejlighed i kvarteret og altså også på hendes bekendte Lebbe Lone, der blev kendt som lidt af en original gennem “Familien fra Bryggen”.

LÆS OGSÅ: Linse Kesslers erkendelse efter fars død: Her er hendes hjerteskærende ord om deres forhold

LÆS OGSÅ: Linse Kesslers gavmilde gestus: Sådan vil hun hjælpe Ukraine

LÆS OGSÅ: Stort nyt fra Linse Kessler: Afslører spændende TV-planer

Dagen var god

Hun er blevet så populær igennem TV-programmet, at noget tyder på, at hun sammen med Linse Kessler igen skal ud i danskernes TV-stuer.

– I går havde Lebbe Lone, to af mine andre gode venner og jeg en dejlig dag sammen med en tilrettelægger og en kameramand fra Metronome, afslører Linse Kessler ifølge Her & Nu.

Hun siger også, at de fik grinet meget og havde en dejlig dag, og at Linse Kessler vil fortælle mere om projektet, når hun kan.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Halvbror dukkede op

Nyheden kommer samtidig med, at Linse Kesslers datter Geggo har fundet ud af, at hun har en ukendt halvbror ved navn Nicki, og nu er der sået tvivl om hendes faderskab.

I første omgang fik Linse Kessler en mistanke om, at Geggos far i sin tid havde været hende utro, men senere indrømmede hun, at det havde hun faktisk også selv.

Vi glæder os til at høre mere fra Linse Kessler!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!