Lisbet Dahl fylder 78 år – se de skønne billeder fra den store dag

Instruktør Lisbet Dahl blev i dag fejret på Gentofte Hotel i forbindelse med sin 78 års fødselsdag, hvor der var møde i forbindelse med Tivolirevyen.

Der er masser at råbe hurra for, når man som instruktør Lisbet Dahl har levet et langt liv i showbizz, hvor der har været nok at se til.

Det gælder ikke mindst nu, hvor den erfarne kvinde endnu engang er i front for den kommende Tivolirevyen, efter hun kvittede Cirkusrevyen efter mange års tro tjeneste.

Tirsdag var en ganske særlig dag, for her var der første mødegang på Tivolirevyen, og her blev Lisbet Dahl desuden fejret med et brag på sin 78-års fødselsdag på Gentofte Hotel.

Lisbet Dahl
Foto: Bax Lindhardt/Tivoli

Kage blev serveret

Her blev der naturligvis serveret en lækker lagkage med indskrift, som Lisbet Dahl selv fik lov at skære for – hun nåede dog lige at true med at gøre Tommy Kenter kunsten efter og voldtage kagen.

– Mine forventninger til Tivolirevyen 2024 er enorme. Det bliver fantastisk, det bliver morsomt, det bliver smukt, det bliver rørende, og folk bliver så glade!, siger Lisbet Dahl i en pressemeddelelse.

Det er foruden Lisbet Dahl Thomas Eje, Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde, Mikkel Becker Hilgart og James Price, der er på revyholdet.

– Jeg forventer, at vi får lov at berøre nogle forskellige emner. Det er jo både underholdning, teater, musik, sang og dans, som er blandet sammen i en stor, dejlig pærevælling, siger Thomas Eje i en pressemeddelelse.

Lisbet Dahl
Foto: Bax Lindhardt/Tivoli

Revy skal udformes

Komikeren forklarer også, at han lige nu gør sit ypperste for at finde en politiker, der er nem at parodiere, men at det ikke ligefrem skorter med dem i den politiske arena i dag.

Tivolirevyen får premiere den 6. juni og sidste forestilling vil være den 14. juli, og nu vil holdet for alvor gå i gang med at skrue revyen sammen.

Der skal udvikles karakterer, testes sange og arbejdes med de revytekster, som revyforfatterne har sendt ind.

– En god revytekst skal kunne underholde publikum, den skal få folk til at grine, den må også gerne få folk til at få en tåre i øjet. Jeg vil gerne hele spektret rundt, siger instruktøren.

Arbejdet vil i den kommende tid foregå på Gentofte Hotel, inden holdet rykker ind i Glassalen, og det bliver uden tvivl en revy med det helt klassiske præg af Lisbet Dahl.

Lisbet Dahl
Foto: Bax Lindhardt/Tivoli

Vi ønsker Lisbet Dahl stort tillykke med fødselsdagen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!