Lisbet Dahl afslører sine planer for påsken: Denne særlige beskæftigelse får hun tiden til at gå med

Instruktør Lisbet Dahl står endnu engang i spidsen for Tivolirevyen men inden arbejdet med denne for alvor går i gang, så slapper hun mest muligt af.

Med ved Tivolis åbning var naturligvis Lisbet Dahl, der endnu engang står i spidsen for Tivolirevyen med James Price og Thomas Eje på holdet.

Selve arbejdet med Tivolirevyen er dog ikke helt gået i gang endnu, og derfor har Lisbet Dahl rigeligt tid til bare at slappe af og nyde sin fritid.

Faktisk afslører instruktøren, at hun sagtens kan få tiden til at gå, for der er masser, hun gerne vil se i TV.

– Jeg holder fri, så længe jeg holder fri. Med ingenting. Jeg har lige set hele ‘Taxa’-serien. Fantastisk! Og så gik jeg over til ‘Matador’, så nu ser jeg den for ottende gang, siger Lisbet Dahl begejstret til Newsner Danmark.

Påsken er tom

Samtidig afslører Lisbet Dahl, at hun selvfølgelig også følger med i ‘Badehotellet’ som de fleste andre danskere lige for tiden.

Påsken står dermed ikke på de store planer for den dygtige instruktør – måske bliver det dog til en lille påskefrokost.

– Nu ser vi lige, hvad det bliver til. Jeg er meget impulsiv. Jeg er ikke til sådan noget organiseret noget, siger Lisbet Dahl ærligt.

Lisbet Dahl
Foto: Louisa Lehman Mortensen/Tivoli

Planer er hemmelige

Lige i øjeblikket bor der nogle af Lisbet Dahls venner i hendes sommerhus i Hornbæk, så her er der ikke plads til hende for tiden.

Efter påske startes der så alvor på Tivolirevyen for hele holdet, og ud over denne revy kan instruktøren ikke afsløre mere om sit arbejdsår.

Lisbet Dahl har tidligere kommenteret på den kritik, der har været af sidste års Tivolirevyen, hvor anmelderne ikke ligefrem var begejstrede.

– Revyen var ikke færdig, og sådan var det. Det var småting: Tæpper, der går for sent, tæpper, der er trukket for længere, end de skal. En hel masse småting, har hun sagt til Se og Hør.

Thomas Eje vender tilbage

I år er Tivolirevyen sammensat af Thomas Eje, Rikke Bilde, Rikke Buch Bendtsen og Mikkel Hilgart.

– Jeg havde den glæde at være med i Tivolirevyen for 38 år siden, hvor vi var otte skuespillere, seks dansepiger og orkester, som fik stablet en fantastisk revy på benene, udtalte Thomas Eje i den forbindelse.

Tivolirevyen får premiere den 6. juni 2024, og lige nu arbejdes der på manus til revyen.

Vi håber, at Lisbet Dahl får en rigtig dejlig påske!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!