Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Lisbeth Østergaard har mistet sin far: ‘Det har været en hård omgang for alle’

Den 42-årige tv-vært og influencer Lisbeth Østergaard har mistet sin far.

Den kendte tv-vært Lisbeth Østergaard mistede i sidste uge sin far. Han døde efter at have været syg i længere tid. Det skriver hun på Instagram.

Her har hun delt et billede af de to fra sin bryllupsdag, og det er der en særlig årsag til.

– Sådan her vælger jeg at huske dig, far. Glad og stolt da du din sidste gang var i København for at følge mig op ad kirkegulvet i 2016, skriver hun til billedet.

Lisbeth Østergaards far havde i længere tid været syg med Parkinson og ramt af flere følgesygdomme.

– Det har været en hård omgang for alle involverede og de smerter han havde til sidst var ulidelige. Jeg ved med 100% garanti, at han er et bedre sted nu, også selvom det er svært for os andre at forstå. Derfor er jeg heller ikke klar til at sætte flere ord på det på nuværende tidspunkt, skriver hun i opslaget.

Hun har dog midt i sorgen overskud til at sende en hilsen til sin far.

– Kære far, i dag følges vi igen på kirkegulvet, men denne gang er det mig der følger dig ud og videre til dit næste liv. Viggo (Lisbeths ene søn, red.) er overbevist om at du bliver til en delfin nu, og jeg håber et sted dybt inde i mit hjerte, at han får ret. En fri delfin som kan bevæge sig frit og uden smerte eller bekymringer.

– Tak for denne gange, paps – vi ses på den anden side, slutter Lisbeth Østergaard opslaget.

Sikke et trist oplevelse for Lisbeth Østergaard. Nu hjælpes vi ad med at ønske hende og resten af familien alt det bedste fremover.