Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Lise Nørgaard deler detaljer fra 105-års fødselsdag: Fik sit ønske opfyldt

I sidste uge fejrede Lise Nørgaard sin 105-års fødselsdag. Nu fortæller hun om sit helt specielle ønske på dagen.

Fødselsdagsflag, sang og lagkage. Sådan kan mange lide at fejre deres fødselsdag. Men ikke den nu 105-årige Lise Nørgaard. Hun siger til enhver tid nej tak til lagkage. Det fortæller hun til BILLED-BLADET.

Derfor var det en noget anderledes dessert, der stod på ønskesedlen til fødselsdagen, og det ønske fik hun selvfølgelig opfyldt.

– Jeg spiser ikke lagkage, så jeg har valgt kanelsnegle i stedet for, fortalte Lise Nørgaard til BILLED-BLADET lige op til fødselsdagen.

Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Gennem årene har Lise Nørgaard rørt mange danskere både som journalist, forfatter og kvinden bag hit-serien ‘Matador’. I dag bor hun på plejehjemmet Else Marie i Humlebæk.

Det var også her fejringen fandt sted, da Lise Nørgaard holdt sin 105-års fødselsdag. Her spiste hun frokost sammen med de andre beboere på plejehjemmet, og i dagens anledning var det Lise Nørgaard selv, som stod for, hvad der skulle være på menuen. Kold aspargessuppe efterfulgt af tærte med porrer. Det var hendes ønske for frokostmenuen.

Men dagen sluttede ikke der. Ifølge ugebladet fortsatte fødselsdagsfejringen om aftenen i Rungsted til en middag sammen med familien.

Nu er Lise Nørgaard 105 år, og heldigvis synes hun selv, at det går meget godt.

Vi er glade for, at det blev en god fødselsdag for Lise Nørgaard!

Du kan stadig nå at ønske hende forsinket tillykke med de 105 år i kommentarfeltet under artiklen på Facebook.