Lykkelige Kristina ”Mulle” Kristiansen har fået en datter: “Storebror er stolt”

Danish Rainbow Awards 2019 Louise Kristina Kristiansen aka Mulle

Den 34-årige håndboldspiller Kristiane Kristiansen, der også er kendt som “Mulle”, er sammen med partneren Louise Vejsager blevet forældre for anden gang.

Lykken har i den grad ramt hjemme hos håndboldspilleren Kristina Kristiansen og familien.

Nykøbing Falster Håndboldklub-spilleren kunne nemlig i forgårs den 25. oktober byde sin lille datter velkommen til verden. Det afslører hun på Instagram.

Her har hun delt et skønt billede af den nye lille verdensborger. Den lille pige sidder trygt i skødet på sin storebror med masser af puder og dyner omkring sig.

Alle har det godt

Kristina Kristiansen, der er kendt som “Mulle”, har sammen med sin partner, Louise Vejsager, i forvejen sønnen Viggo. Den lille fyr er tre år, og er ifølge Kristina Kristiansen meget stolt over sin nye titel.

– Storebror er stolt og vild med sin lillesøster der kom til verden igår, skrev hun på Instagram i går, hvor hun delte et skønt billede af de to søskende.

Hun oplyser, at alle har det godt.

Kristina Kristiansen spiller lige nu for håndboldklubben Nykøbing Falster Håndboldklub. Her har hun spillet siden 2015. Inden da spillede hun i klubberne Roar Roskilde og Team Tvis Holstebro.

I ti år var hun omkring landsholdet, hvor hun nåede at spille flere kampe. Her var hun blandt andet med til at vinde bronze ved verdensmesterskaberne i 2013.

Udover karrieren på banen, så har hun også flere gange medvirket i forskellige tv-produktioner. Eksempelvis kunne man i 2020 se hende dyste mod andre i programmet ‘Fangerne på fortet’.

Hvor er det bare fantastisk for den lille familie! Nu hjælpes vi ad med at ønske Kristina Kristiansen tillykke med familieforøgelsen.

Exit mobile version