Mads Vad hylder konen: Her er hans smukke ord om den store kærlighed

Danseren Mads Vad er lykkelig gift med sin Nana, og nu sætter han ord på deres første møde.

Den store kærlighed ramte danseren Mads Vad, da han for ti år siden mødte hustruen Nana Strand, som han blev gift med i 2018.

Senere kom så sønnen Xander til, og dermed er ægteparret blevet til en lille lykkelig familie, som Mads Vad nu hylder.

For det er nu ti år siden, at hans første gang mødte Nana Strand, og nu beskriver han, hvad der skete den aften.

– 10 år siden, at jeg mødte hende her kl. 4 om morgenen på Mojos i Aarhus. Købte ti shots til hende og hendes veninde og et par timer senere fik jeg et telefonnummer, skriver han glædestrålende på Instagram.

Se billederne herunder eller klik her.

Møde var tilfældigt

Ægteparret mødte hinanden året efter, Mads Vad var blevet single efter fire års forhold til kollegaen Pernille Petersen, og et halvt år efter tilsmilede lykken ham altså igen.

– Vi har det godt og er rigtig glade. Vi har været sammen i et halvt år. Vi mødtes tilfældigt i Aarhus og begyndte at snakke, og så udviklede det sig stille og roligt, sagde Mads Vad dengang til Ekstra Bladet.

Danseren valgte så at fri til hustruen tilbage i 2016 i Gl. Skagen med en meget smuk ring, som hustruen stolt viste frem efterfølgende.

– Hun sagde ja, og hun kan rigtig godt lide ringen, som hun går med hele tiden, sagde den nyforlovede Mads Vad dengang til BILLED-BLADET.

Brylluppet blev efterfølgende holdt på Holckenhavn Slot to år efter forlovelsen med deltagelse af flere af Mads Vads ‘Vild med dans’-kolleger.

Nana Strand Mads Vad
Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare skønne ord fra Mads Vad!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version