Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt/TV 2

Maria Mainz fra ‘Årgang 20’-jubler: “Jeg har altså lige verdens bedste nyhed”

Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen fra TV 2-programmet ‘Årgang 20’ står sammmen med børnene overfor en stor oplevelse.

I TV 2-programmet ‘Årgang 20’ kan danskerne følge med i livet hos fire børn og deres familie, efter de blev født i 2020.

‘Årgang 0’ var et program, hvor danskerne kunne følge med i livet hus en række børn, der kom til verden i 2000. Det var en kæmpe succes, og derfor valgte TV 2 at lave en ny omgang i 2020.

Her valgte Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen at medvirke.

De har børnene Louie og Asta. Deres søn har autisme, og de deler ærligt ud om familiens liv i dokumentaren og på de sociale medier.

Og nu står familien overfor en skøn oplevelse, som ellers ikke altid har været lige til.

“Verdens bedste nyhed”

Fordi lille Louie har autisme, har familien været nødt til at indrette deres hverdag efter ham. Det har også betydet, at de ikke bare lige kunne hoppe på et fly og tage på ferie. Men nu står de overfor en skøn oplevelse.

– Okay, jeg har altså lige verdens bedste nyhed. Det er snart 2 år siden, at vi sidst var ude og rejse med Louie, og det har været et stort ønske for os længe, at komme på en tur alle 4, men hvor det stadig ville blive en god oplevelse for Louie. Og nu har vi simpelthen bestilt ferie, skriver Maria Mainz i opslaget.

Her har hun delt et par billeder fra sidste gang, familien var på ferie.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Mikkel Dahlgren Faurholt/TV 2

Den lille familie skal ikke af sted alene, da de får en særlig person med rejsen.

– Vi skal til Malta med autismeforeningen, og rejser til september! Vi har fået min mor med, så der er et par ekstra hænder. Jeg kan ikke vente, skriver hun.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Du kan se ‘Årgang 20’ på TV 2 Play.

Hvor lyder det bare dejligt for familien? Skal du selv ud og rejse i år? Fortæl gerne om det i artiklens kommentarfelt på Facebook.