Foto: Theis Mortensen/DR1

Melissa fra ‘Gift ved første blik’ vil ikke kysse Mikael: Nu fortæller hun hvorfor

‘Gift ved første blik’-parret Melissa og Mikael har endnu ikke delt deres første kys efter brylluppet, og det er der en helt særlig årsag til.

Der var romantik i luften, da ‘Gift ved første blik’-parret Melissa og Mikael tog i vildmarksbad sammen under deres ‘kæresteweekend’ i det seneste afsnit af programmet.

Her overvejede Melissa, om det ville være det rigtige tidspunkt at kysse Mikael. Det skete dog ikke, og nu fortæller hun hvorfor. Det skriver BILLED-BLADET.

Foto: Theis Mortensen/DR1

Romantikken spirer

I ‘Gift ved første blik’ har Melissa været tydelig om, at hun ikke ville kaste sig ud i den fysiske del af parforholdet med begge ben fra starten.

Selv om Mikael har introduceret muligheden for at være mere fysisk i løbet af programmet, er det ikke noget, som parret har handlet på.

I det seneste afsnit slog det dog Melissa, om det mon ville være det rigtige tidspunkt at kysse Mikael den aften, de var i vildmarksbadet sammen.

Kysset må vente

Selv om tanken slog hende, blev kysset altså ikke udvekslet den aften.

Nu åbner Melissa op om, hvorfor hun har et behov for at holde igen, når det gælder den fysiske del. Det er der nemlig en meget personlig grund til.

– Jeg er gået igennem noget, jeg har fortrudt, og den situation vil jeg ikke stå i igen. Men det har intet med Mikael at gøre! forsikrer hun i et interview med BILLED-BLADET.

Derfor mærker Melissa efter og følger sin fornemmelse. Hvis hun er usikker på noget, vil hun ikke kaste sig ud i det, siger hun ifølge BILLED-BLADET.

Læs også: Benny fra ‘Gift ved første blik’ indrømmer frygtelig fejl: Her er hans nye besked efter skandalen

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.