Melvin Kakooza afslører: Sådan har jeg tabt over 20 kilo

Musikfestivalen AiaSound på Tiøren på Amager. Standupkomiker og TV-vært Melvin Kakooza til AiaSound. Amager Strandpark, fredag den 11. august 2023.

I sidste måned fortalte Melvin Kakooza, at han havde smidt over 20 kilo i år. Nu fortæller han, hvordan det er lykkedes ham.

Tilbage i februar 2021 måtte Melvin Kakooza trække sig fra jobbet som X Factor-vært, da han blev ramt af en hjernetumor.

Derefter ventede et længere sygeforløb, hvor han undervejs blev ramt af et hjertestop og måtte genoplives.

Derfor har han de sidste par år haft andet at tænke på end sin vægt. Men i slutningen af oktober kunne han fortælle, at han havde tabt sig over tyve kilo.

Nu fortæller han overfor SE OG HØR, hvordan har har gjort det.

Sådan gjorde han

Da 2023 gik i gang, valgte Melvin at begynde at leve sundere. Men hvor mange danskere sætter sig et nytårsforsæt om at tabe sig og måske ikke lige får det overholdt, så er det i den grad lykkedes for den 32-årige komiker.

Bedre vaner i form af sund mad og motion har været vejen frem for ham.

– Jeg har spillet rigtig meget fodbold i mit liv, så det kunne jeg vende tilbage til. Og det gør jo rigtig meget, når man spiller bold, og som sagt bare få nogle gode vaner, så kører det, siger Melvin Kakooza til SE OG HØR.

Melvin Kakooza kom efter sit vægttab ned under 100 kilo.

– Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man godt kunne tænke sig! Vægten sagde 118 kg sidste sommer, og energien var næsten helt væk. Men efter en sej kamp i motionsrummet er jeg på vej tilbage, og målet under 90 kg er nået, skrev han på Instagram, da han annoncerede sit flotte vægttab.

Du kan se opslaget om, at han har tabt sig herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det bare sejt af Melvin! Nu hjælpes vi ad med at ønske ham alt det bedste fremover.

Exit mobile version