Melvin Kakooza har fået svar på vigtig scanning: Deler ny helbredsbesked

"Isbjørnen" 2023, Nordisk Film Melvin Kakooza

Den 32-årige komiker og skuespiller Melvin Kakooza fik i 2021 en hjernetumor. Nu kommer han med ny besked om sit helbred.

Det kom som et chok for mange, da Melvin Kakooza i 2021 måtte trække sig fra jobbet som vært på ‘X Factor’. Et endnu større chok fik mange, da de fandt ud af, at den unge mand trak sig, fordi han var blevet ramt af en hjernetumor.

Siden fulgte et større forløb, der bød på operation og genoptræning.  Undervejs blev han ramt af et hjertestop og måtte genoplives.

Nu deler 32-årige Melvin Kakooza en ny helbredsbesked efter han har været på Rigshospitalet.

På Instagram åbner Melvin Kakooza nemlig op om, at han har været på Rigshospitalet i forbindelse med svaret på en scanning.

En dag fyldt med nervøsitet

I opslaget på Instagram åbner han op om, hvorfor han var været på sygehuset igen

– I dag var jeg til samtale på Rigshospitalet, efter jeg for 2 uger siden fik en MR-scanning. Det er noget, jeg får hvert år som en opfølgning på min operation, skriver han i opslaget og fortsætter:

– Det er en dag fyldt med nervøsitet og dyb taknemlighed for, at vi bor i et land hvor det er muligt. Det er også en tid, hvor jeg ser tilbage på hvor langt jeg er kommet, og bliver motiveret til mere!

Han fortæller, at svaret på scanningen var god, og det gør, at han nu kan fortsætte sin træning, der skal gøre han klar til en særlig begivenhed:

– Jeg kan forsætte løbetræningen som ender ud i Royal Run i hjembyen Fredericia med min Familie, slutter han opslaget.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Melvin alt det bedste fremover.

Exit mobile version