Midt i sorgen: Her er Dennis Knudsens nye ord om sin store livsændring

Frisør Dennis Knudsen har valgt at rykke teltpælene til Korsør, hvor han lever et nyt liv med børnene i fokus.

De seneste år er livet i den grad blevet vendt på hovedet for den 59-årige frisør Dennis Knudsen, der nu er blevet far til tre børn ved hjælp af amerikanske rugemødre.

Derfor har han også valgt en ny ramme om familielivet end det, han har været vant til i mange år i København, hvor han nu har solgt sin store frisørsalon.

I stedet har han slået sig ned i Korsør, hvor han bor ud til kysten og nu har skruet ned for arbejdstimerne for at prioritere sine tre børn.

– Det kan ikke være mere optimalt for børnene at opvokse sådan et fantastisk sted som her. Der er fred og ro og tæt til vuggestue og børnehave, siger han i et interview med TV 2 Øst.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen fik datteren Aura døbt: Her er hans rørende ord om hendes afdøde tvillingesøster

Se videoen herunder eller klik her.

Nyt liv i Korsør

Nyt liv i Korsør 💇Der er langt fra et jetsetliv, tæt på de kendte og med en stor frisørsalon i indre København til en tilværelse med babymad, faste sengetider og en lille salon i Nygade i Korsør. Ikke desto mindre tog Dennis Knudsen det spring sidste år for at få mere tid til familien ✂️

Posted by TV2 ØST on Thursday, March 16, 2023

Events skal afholdes

Frisøren lægger ikke skjul på, at han er et godt sted i sit liv, men at en arbejdsuge på 60-80 timer er en saga blot.

Nu lægger hans arbejdsuge på 25-30 timer, og frisøren vil nu også sætte fokus på at afholde nogle events i et nyt lokale, han har lejet til formålet.

Men selv om familielivet nu er blevet en realiseret drøm for den kendte frisør, så lægger han ikke skjul på, at sorgen over hans afdøde datter også fylder.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Tabet er smertefuldt

I indslaget fortæller han, at det ikke kan beskrives med ord, hvordan det er at miste et barn, fordi det er så smertefuldt, at det er svært at formulere.

Men på grund af hans tre andre børn, Lucas, Noah og Aura, så har Dennis Knudsen valgt livet, og at han vil løfte den opgave, det er, at være far for dem, fortæller han.

Vi ønsker alt det bedste for Dennis Knudsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!