Mikkel Beha Erichsen sælger husbåden: Her er sønnernes reaktion

Det har været en svær beslutning, men Mikkel Beha Erichsen og hans hustru har nu valgt at sætte husbåden til salg, og det bliver også et savn for sønnerne.

Det har ikke været en nem beslutning for familien, men nu har TV-værten Mikkel Beha Erichsen valgt at sætte sin husbåd Atlas til salg.

Båden ligger i Københavns Havn, og parret har sidste år haft travlt med at renovere den, hvilket virkelig kan ses nu, men det er nu tid til at sælge den videre.

Mikkel Beha Erichsen og hans hustru Marian Midé Andersen har købt hus i Hundested, hvor du bor i familiekollektiv med sønnen Theis, hans hustru og deres børn.

Ægteparret arbejder

Sønnerne Theis, Emil og Alfred er også kede af, at tiden med husbåden er slut, men ægteparret Erichsen har brug for mere tid i hverdagen.

– Men de kan godt forstå os, når vi siger, jamen prøv at se på os, vi er jo altid i arbejdstøjet. Hvis ikke vi lige er ude at holde foredrag eller lave TV-program, siger Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

Ægteparret er nemlig i arbejdstøjet, når de har fri, og nu er det tid til, at Mikkel Beha Erichsen og hans hustru får mere tid og færre byggeprojekter.

Mikkel Beha Erichsen
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Fester blev holdt

Men husbåden har rummet mange gode minder, og det er faktisk ti år siden, de vinkede farvel til Emil og Theis, da de tog på jordomsejling med Havana.

Det var også på båden, at der blev holdt velkomstfest, da sønnerne kom hjem, ligesom der er blevet holdt mange øvrige fester og fødselsdage der.

Stor beslutning fra Mikkel Beha Erichsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version