Natascha Linea er gravid med tvillinger: Nu tager hun en stor beslutning

Natascha Linea

Natascha Linea. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Den tidligere realitydeltager afslører nu, at hun har taget en stor beslutning.

Hvis man havde troet, at den tidligere Natascha Linea for længst var en glemt person i det danske mediebillede, så skal man da lige love for, at hun har gjort comeback.

Den tidligere ‘De unge mødre’-deltager kunne nemlig servere endnu en overraskelse, som hun også i programmet var så kendt for.

For ikke så længe siden kunne hun afsløre, at hun var gravid med tvillinger og kort tid efter kom det så også frem, at hun faktisk står til at skulle skilles fra faren til de ufødte børn.

Læs mere: Natascha Linea skal skilles – midt i graviditeten: Nu fortæller hun om årsagen

Har modtaget kritik

Det er dog ikke gået stille for sig. Natascha Linea fortalte nemlig også, at hun har modtaget en del kritik på grund af hendes graviditet.

– Jeg havde godt forventet, at internettet ville eksplodere, når jeg offentliggjorde, at jeg var gravid med tvillinger. Men at I gik så meget amok, havde jeg nok aldrig set komme, skrev hun på Instagram.

Men selvom hun nu står til at få barn nummer fire og fem, så har hun taget en stor beslutning om fremtiden.

Artiklen fortsætter under billedet…

Natascha Linea, som hun så ud i ‘De unge mødre’ med eksmanden Bent og datteren Lia. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Vil steriliseres

Natascha Linea ønsker på ingen måde flere børn, så nu ønsker hun at blive steriliseret.

Det afslører hun i en spørgerunde på det sociale medie Instagram, hvor man kan stille hende spørgsmål.

Her bliver hun således mødt af spørgsmålet, om hun ønsker flere børn, hvilket hun prompte får svaret på.

– NEJ! Jeg skal steriliseres efter tvillingerne. Til teksten har hun også tilføjet et hjerte og en smiley, der rækker tunge.

Natascha Linea har tidligere taget beslutninger såsom at få påsat lilla og lyserøde fletninger i sit hår, barberet sig helt skaldet og sågar skiftet navn til princess, men nu lader det altså til, at hun har besluttet sig for noget mere permanent.

Hvad tænker du om Natascha Lineas beslutning? Skriv dine tanker i kommentarsporet og del gerne artiklen, så flere får muligheden for at dele deres tanker.

Exit mobile version