Nu reagerer Elvira Pitzners far på frifindelsen: “Det er en kæmpe forløsning”

Efter flere måneders svært forløb er Elvira Pitzner nu frikendt, og det glæder hendes far Hans Helmgaard Kristiansen.

Der var lettelse at spore, da det tidligere på dagen kom frem, at den 26-årige influencer Elvira Pitzner nu er frikendt for utroskab i Dubai.

Ikke mindst hos kendis-datterens far, Hans Helmgaard Kristiansen, der kæmper for at holde tårerne tilbage, da Ekstra Bladet taler med ham.

Han har selvfølgelig fulgt sagen tæt fra Danmark, og han har virkelig syntes, det var synd for Elvira, at hun skulle igennem det.

– Det er en kæmpe forløsning! Det er så dejligt. Den afmagt, man har følt i så lang tid…det er noget af en forløsning, at der nu er kommet en afklaring, siger han ærligt til avisen.

Vennen takkes

Familien til Elvira Pitzner har nemlig intet kunnet stille op, mens hun har været tilbageholdt. Som Hans Helmgaard Kristiansen udtrykker det, så har de måtte holde mund og håbe på det bedste.

– Milad gik selv ud i de danske medier i august i år og fortalte, at deres forhold var slut. Det har hun såvel som vi i familien troet på. Han nævnte i øvrigt ikke noget om, at nogen skylder nogen noget, har faren tidligere udtalt til Ekstra Bladet om sagen.

Dengang understregede han også, at datteren var single, og at familien i sin tid tog godt imod Milad Saadati, som hun blev gift med i Dubai tilbage i 2021.

Elvira Pitzner
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Ro var ønsket

Samtidig takker faren en god ven, der har hjulpet med at skaffe en god advokat til Elvira Pitzner. Også politikerne i Det Udenrigspolitiske Nævn, der har været på sagen, får tak.

Hans Helmgaard Kristiansen har også tidligere udtrykt taknemmelighed over, at der fra politisk side blev arbejdet på at finde en løsning, så hans datter kunne komme hjem.

Dengang bad han også om fuldstændig ro fra medierne, mens diplomatiet var på sagen, så de forhåbentligt kunne nå i mål med at få hans datter hjem.

– Forhåbentlig vil denne sag ikke skabe fjendtlighed på det generelle plan over for muslimer og den muslimske tro, men derimod være med til at fremme en modernisering af denne, sagde han dengang til Ekstra Bladet.

I forbindelse med sagen har Elvira Pitzners søster, Thalia Pitzner, ikke ønsket at udtale sig, oplyser Ekstra Bladet.

Rørende ord fra Elvira Pitzners far!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!