Nyforelskede Sara Lygum var bange for at kæresten skulle dø: Nu taler hun ud om frygten

‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’-værten Sara Lygum havde lige mødt sin nye kæreste, da han skulle opereres, og hun frygtede det værste skulle ske.

De var ikke særligt langt inde i deres forhold, da ‘Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed’-værten Sara Lygum og kæresten Jonas modtog en svær besked.

Jonas havde nemlig en udposning på sin hovedpulsåre, han skulle til kontrol med, men han fik desværre en dårlig melding og endte på operationsbordet.

Parret fulgtes hånd i hånd ind til operationsstuen, og TV-værten måtte vente syv timer, mens de åbnede brystet, satte hjertet på pause, skiftede hovedpulsåren og ordnede en hjerteklap.

– Der gik mange tanker igennem mit hoved. “Hvad hvis han ikke vågner, er det så mit livs kærlighed, der er død? Og hvad hvis han vågner op som en anden?”, siger hun i et interview med Søndag.

Kæresten ville kysses

Sara Lygum tænkte også, at det bare ikke måtte være sandt, at hun havde mødt en dejlig kæreste, som hun så hurtigt måtte sige farvel til.

De to havde mødtes ved et tilfælde på vej på ferie på et tidspunkt, hvor Sara Lygum bestemt ikke var på udkig efter en kæreste.

Hun havde dog på forhånd lovet ham, at hun ville komme og kysse ham på panden, når han vågnede igen, og det var da også det første tegn, Jonas gav hende efter operationen.

Sara Lygum
Foto: Bo Christensen/ TV 2

Patienten blev passet

Operationen endte nemlig med at være vellykket, og kæresten Jonas lå med slanger overalt med øjne, der kørte rundt i hovedet og klaskede sig i panden for at få sit kys.

Få dage efter operationen gik Jonas selv hjem til Sara Lygum og blev passet af hende og hendes to børn, fortæller hun.

Hvor er det bare en smuk historie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version