Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

På særlig mærkedag: Nu afslører Heino Hansens hustru, hvordan de blev kærester

I weekenden rullede det sidste afsnit af ‘Forræder’ henover skærmen, og det blev endelig afsløret, om de loyale opdagede, at det hele tiden var Heino Hansen, der var den originale forræder.

Men det er ikke kun i forhold til programmet, at det var en stor weekend for komikeren. Han kunne nemlig fejre, at det var ti år siden han spurgte Cecilia Hansen, om de skulle være kærester. Siden er de blevet gift og der er kommet børn til, men nu afslører hustruen på hvilken særlig måde, at komikeren spurgte, om det skulle være dem.

Den seneste tid har man kunne se en række danskere i den nyeste sæson af ‘Forræder’. Her blev komikeren Heino Hansen fra start udvalgt som forræder, og gennem hele sæsonen har han kæmpet for ikke at blive opdaget.

I weekenden kunne man så se finalen på TV 2, hvor seerne endelig fandt ud af, om det lykkedes komikeren at gå hele vejen og snuppe trofæet.

Privat er komikeren Heino Hansen gift med Cecilia Hansen. Parret blev gift i 2018 og har to sønner sammen: Ferdinand og Bernhard.

Men et stykke papir fik en helt særlig betydning for deres forhold.

Sådan blev de kærester

Men det var ikke kun privatpersonen Heino, som Cecilia Hansen endte med at sige ja til.

– For præcis 10 år siden stod jeg på Vallensbæk st og modtog et todelt kærestebrev med ordene “Hvis du siger ja, siger du ja til os begge”

– Han havde godt snakket om, at jeg skulle sige ja til både private ham og komiker ham. Som helt ærligt virkede utrolig meget som den samme person, men det var vigtigt for ham, at jeg var klar over der også var den side at sige ja til. Jeg krydsede af i ja til dem begge, selvom der var en rubrik med “søg læge”. Jeg var forelsket, og det der hygge-hobby komiker-projekt han havde gang i med lidt open Mikes og et par optrædener fyldte jo ikke så meget i hverdagen dengang… haha, little did i know, skriver hun i opslaget.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

I opslaget fortæller hun også, at hun ikke er overrasket over, at de står her sammen et årti senere.

– Sikke en rejse vi har taget både hver for sig og i fællesskab. Jeg er så glad for jeg fandt mit menneske. Tak for de sidste 10 år, Hansen! Glæder mig til de næste, slutter hun opslaget.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Du kan se ‘Forræder’ på TV 2 Play.

Sikke en fin historie. Nu hjælpes vi ad med at ønske parret alt det bedste fremover.