Peter Ingemann dropper knallerten: Nu deler han trist nyt om helbredet

Der bliver ikke flere knallerteventyr for den gæve TV-vært Peter Ingemann, for han har nemlig valgt at droppe sine knallertture på grund af et skrantende helbred.

Hele Danmark har fulgt med, når TV-værten Peter Ingemann er taget på eventyr og har oplevet Danmark set fra sædet på sin Puch Monza Juvel.

Men det er nu en saga blot, for TV-værten er ramt på helbredet og synes derfor ikke helt, formen er til de lange knallertture mere.

Det til trods for, at han endnu ikke har lagt vejen forbi Vestsjælland, for ganske enkelt synes Peter Ingemann, at tiden er til noget nyt.

– Det går sgu ikke mere. Jeg synes, ringen er sluttet. Jeg begyndte for seks år siden, og nu har jeg kørt små firetusinde kilometer. Desuden er jeg blevet opereret i begge skuldre på grund af forkalkninger, siger han ærligt til Se og Hør.

Teenageren lægges væk

Det er blandt andet de mange timer på knallert, der har været skyld i, at Peter Ingemanns skuldre har fået forkalkninger ifølge hans kirurg.

Det skyldes, at der ikke er megen affjedring på en Puch Monza, og samtidig mener TV-værten også det er tid til, at han lægger sit 15-årige jeg med dertilhørende vitser og sjofelheder på hylden.

Men heldigvis nåede Peter Ingemann at holde en gigantisk knallertfest på Grenen, hvor der blev samlet over 2000 mennesker til en nærmest perfekt afsked med TV-formatet.

Peter Ingemann
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

Knallerter er dyre

På denne tur kom han også forbi sin hjemstavn Silkeborg, hvor han kom forbi den kro, han havde arbejdet på, da han var ti år.

Der er flere blandt fansene, der siden har fortalt, at det er blevet alt for dyrt at have en knallert, fordi Peter Ingemann har gjort det så populært.

En Puch Maxi kan nemlig nemt koste 30.000 kroner i dag, mens en velholdt Puch Monza Juvel, som Peter Ingemann kører, kan koste 70 – 80.000 kroner.

Knallert er parkeret

Det var slet ikke tilfældet for fem år siden, så TV-værtens programmer har virkelig gjort en stor prismæssig forskel for interessen.

Den knallert, som Peter Ingemann har kørt sine ture på i forbindelse med programmerne står nu i en kælder i København, og hans hustru har ikke ønsket, at den skal hjem at stå hos dem.

Sommeren står til gengæld på et væld af oplevelser for den TV-værten, der skal være busguide i Berlin, besøge Normandiet og et smut forbi Paris.

Vi kommer virkelig til at savne Peter Ingemann og hans knallert!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!