Peter Qvortrup Geisling nyder kærligheden: Har holdt sommerferie med kæresten

TV-lægen Peter Qvortrup har fundet kærligheden i nordjyden Lise, som han har nydt sommeren sammen med.

I en moden alder er TV-lægen Peter Qvortrup Geisling blevet ramt af Amors pil, for han har fundet kærligheden i nordjyden Lise, der arbejder som optiker.

Kærligheden lever endda i bedste velgående, selv om Lise, der også har to døtre i forvejen, til daglig bor i Aalborg.

De to har nydt sommeren sammen, og Peter Qvortrup Geisling regner også med, at hun skal med, når han skal være vært ved en Shu-bi-dua-koncert i Tivoli senere på måneden.

– Jamen, det går godt. Vi har det godt sammen og har også holdt sommerferie sammen, siger Peter Qvortrup Geisling til Newsner Danmark.

Parret bor hver for sig

Peter Qvortrup Geisling har i forvejen den 12-årige datter Merle med sin tidligere kæreste Christina, som han valgte at få et barn med, efter deres forhold var slut.

Netop hensynet til børnene har gjort, at parret ikke har valgt at få fælles adresse, så længe de bor hjemme.

TV-lægen har også tidligere udtalt, at hans datter kommer rigtig godt ud af det med hans nye kæreste, og at hun sætter stor pris på, når hun bager boller.

Peter Qvortrup Geisling
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Shu-bi-dua 2.0 giver koncert

Det er ellers ikke mange kvinder, Peter Qvortrup Geisling har introduceret for offentligheden i den tid, han har været et kendt ansigt, men denne gang har lykken altså ramt ham.

Men den 26. august kan publikum altså se frem til at opleve ham på scenen, når Shu-bi-dua 2.0 giver 50-års jubilæumskoncert i haven.

Hvor er det bare skønne ord fra Peter Qvortrup Geisling!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version