Foto: Luca Bruno/AP/Ritzau Scanpix

Peter Schmeichel med i nyt rockband – klar til turné i efteråret

58-årige Peter Schmeichel er kendt som Danmarks bedste målmand i fodbold og en af verdens bedste målmænd gennem tiderne.

Men nu springer han ud i et nyt eventyr. Han har været med til at danne et band, som drager på turné til efteråret.

Gennem sin karriere som fodboldmålmand vogtede Peter Schmeichel ikke blot målet for det danske landshold, men var sidste skanse for klubber som Brøndby, Aston Villa og ikke mindst Manchester United – sammen med sidstnævnte blev han engelske mestre fem gange.

Men fodbolden er skiftet ud med et helt andet instrument i hans nye satsning.

Sammen med Nicklas Schneidermann og Anders Ramhede fra Magtens Korridorer har han dannet rockbandet The Ones. Det oplyses i en pressemeddelelse ifølge Euroman.

Peter Schmeichels musikalske evner kommer ikke fra fremmede.

– Min far var professionel musiker, og i hans familie var musik både stor passion og en karriere. Det var min far, som insisterede på, at jeg skulle lære at spille et instrument, siger Peter Schmeichel i pressemeddelelsen.

Til efteråret står bandet overfor at skulle drage på turné. Det bliver dog ikke en række klassiske koncerter som bandet skal spille.

Ifølge pressemeddelelsen laver de et såkaldt rock’n’roll-talkshow, som de vil komme rundt med syv steder i landet.

Udover at være en musikalsk rejse gennem syv årtiers rockmusik, så vil Peter Schmeichel komme med anekdoter fra sit liv. Det første show vil finde sted i København til september.

Hvad tænker du om Peter Schmeichels nye eventyr? Kom gerne med din holdning i artiklens kommentarspor på Facebook.