Petra Nagel er blevet gift: Deler skønne billeder fra dagen

Petra Nagel og Asbj¯rn Munk p den r¯de l¯ber ved TV2 Echos awardshow EchoPrisen i K.B. Hallen K¯benhavn torsdag den 30. marts 2023. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Den 38-årige tv-vært Petra Nagel er i weekenden blevet gift.

Der er fuld fart over feltet for Petra Nagel for tiden. Den populære tv-vært er lige nu aktuel i programmet ‘Bachelorette’, men også i privatlivet sker der mange gode ting.

Tilbage i marts kunne Petra Nagel fortælle, at hun og kæresten Asbjørn Munk senere i år skal være forældre for tredje gang.

Parret har i forvejen sønnen Pelle og datteren Rosa.

Men det er ikke den eneste ændring i familielivet i år.

Midt i sidste uges solskin sagde hun og Asbjørn ja til hinanden på rådhuset. Det afslører hun på Instagram.

– Vi var forbi rådhuset og fik mad med familien på mine veninders restaurant. Det store bryllup med hele svineriet venter vi lige lidt med til jeg IKK gravid-tisser hvert 20. minut. For nu var det en perfekt dag, skriver hun og deler en række billeder fra den store dag.

Her kan man blandt andet se de nygifte på rådhuset, Petras smukke ring, at de er kørt væk i ladvogn og hvordan de har hygget med familien bagefter.

På Instagram er det strømmet ind med lykønskninger til det nye ægtepar, blandt andre fra Janni Pedersen, Lasse Sjørslev, Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.

Du kan se billederne herunder eller ved at trykke HER.

Sikke en fantastisk nyhed. Nu hjælpes vi ad med at ønske parret alt det bedste fremover.

Exit mobile version