Prins Felix afslører: Jeg har fået en kæreste

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Den nyligt udklækkede student har fået sig en kæreste.

Det kører på skinner for den 18-årige prins Felix.

Ikke nok med, at han for nylig fik sin studentereksamen, som han afsluttede med et højt karaktergennemsnit, så har den unge mand også fået sig en kæreste.

Det bekræfter han over for B.T gennem presseansvarlige Helle von Wildenrath Løvgreen.

– Det er rigtigt, at jeg er kærester med Karen. Vi har set hinanden i et stykke tid, lyder det fra prinsen.

Prinsens udkårne hedder Karen Bak, og hun har taget sin gymnasielle uddannelse på Ingrid Jespersens Gymnasium, hvor prins Felix har gået på Gammel Hellerup.

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Prinsen har ikke tidligere fortalt åbent om sit kærlighedsliv, så det vides ikke med sikkerhed, om Karen er hans første kæreste.

Store planer

Det var en stolt og rørt prins Joachim, der var til stede på Gammel Hellerup Gymnasium, da sønnike for nylig fik huen på hovedet.

Sådan skrev han efterfølgende i et Instagram-opslag på Kongehusets profil:

– Sikke tiden går…! Jeg kan stadig mærke hans hånd i min, da jeg fulgte ham i skolen den allerførste dag for 13 år siden. Nu er han student!, skriver prins Joachim på det danske kongehus’ Instagram-profil, hvor han også deler et billede af det øjeblik, hvor den stolte far placerer studenterhuen på hovedet af den nyudklækkede student.

Fremtiden ligger nu forude for den unge prins, som snart skal p et længere forløb på kasernen i Slagelse, hvor han skal være et år og herefter følget et år på en kaserne, han selv kan ansøge om.

– Det har været en stor tradition for familien. Nu har min bror prøvet det, og det vil jeg også. Jeg er ikke afskrækket af, at min bror ikke blev der, jeg har været ret besluttet på, at det var det, jeg skulle, fortalte prinsen om sine fremtidplaner ifølge Ekstra Bladet.

Ud over militæret overvejer prinsen at tage en uddannelse på CBS.

Dejlige nyheder!

Vi ønsker prins Felix tillykke med kærligheden i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Exit mobile version