Foto: Rick/Wikimedia + Kensington Palace/Twitter

Prins Harry vil afslutte mor Dianas ønske – kan adoptere et barn fra Afrika

Siden prins Harry, 33, giftede sig med Meghan Markle, 37, har der været spekuleret i hele verden i, hvorvidt prinseparret planlægger at få børn eller ej. Allerede da de havde fortalt om forlovelsen, sagde prins Harry til People, at parret “forhåbentlig vil få børn i en nær fremtid”.

Det er næsten et år siden nu, og ifølge National Enquirer går prinseparret nu med planer om at adoptere et barn fra Afrika. Det skriver Hänt.

Siden prins Harry og Meghan Markle blev mand og kone, har de konstant fået spørgsmålet om, om de går med tanker om børn eller jeg. Med tanke på Meghan Markles alder, 37, er spørgsmålet hele tiden på tapetet, og ifølge National Enquirers topnyhed lægger det britiske prinsepar nu planer om at adoptere fra Afrika.

Harry indbød forældreløs dreng til brylluppet

Der er flere årsager. Dels er Meghan Markles mor sort, og dels har prins Harry tilbragt meget tid i Afrika på sine velgørende rejser. Præcis som sin mor er han dybt engageret i at hjælpe udsatte, særligt børn. Blandt andet blev han venner med en forældreløs dreng ved navn Mutsu på en rejse for at hjælpe børn med HIV og AIDS. Samme dreng blev senere inviteret til parrets bryllup.

Prince Harry was reunited with orphan Mutsu Potsane, at the opening of the Mamohato Children's Centre for children with…

Posted by WHO Magazine on Thursday, November 26, 2015

Harrys mor, prinsesse Diana, havde den samme passion for at hjælpe andre. Ifølge National Enquirers oplysninger gik hun med en tanke om at adoptere et barn fra Afrika, da hun blev dræbt i en bilulykke i 1997.

– Hun talte tit om at give et hjem til et barn fra Afrika. Hun så de sære situationer, børn uden forældre var i, og det knuste hendes hjerte. Desværre fik hun aldrig chancen for at adoptere, siger kilden ifølge Hänt.

Foto: Rick/Wikimedia

Hverken Harry eller Meghan har bekræftet, at de planlægger at adoptere et barn, men hvis de gør, bliver de det første par i et europæisk kongehus, som har adopteret et barn fra Afrika.

Del hvis du synes, at Harry er blevet en fantastisk person, præcis som sin mor Diana.