Sara Lygum fra “3xbeliggenhed” holder sommerferie med kæresten: Her er deres særlige planer

Der er lagt op til en sommer i langsomt tempo for Sara Lygum og kæresten Jonas, som planlægger en ferie i Danmark.

Lynet slog sidste år ned i “Beliggenhed”-værten Sara Lygum, og nu er hun lykkelig med kæresten Jonas, som hun mødte under en flyrejse.

Derfor skal de to selvfølgelig også holde sommerferie sammen, og det bliver i Danmark, hvor turen blandt andet går til Anholt.

Her er planen for parret, at der skal skrues godt ned for tempoet, så de kan komme helt ned i gear og bare nyde livet.

– Jeg har en uges ferie med Jonas, hvor vi regner med at tage et smut til Anholt. Jeg har været der en del gange og en gang med Jonas, siger Sara Lygum til BILLED-BLADET.

Udlandet er godt

Hun fortæller, at hun synes, det er rigtig hyggeligt at besøge øen, fordi der er meget stille og roligt, og det har en god indvirkning på hendes tempo.

Derudover har parret ikke lagt mange planer, men Sara Lygum kan godt lide at rejse til udlandet og opleve noget, men at TV-værten også kan lide at komme ud i naturen.

For hende kan det også være en fordel ikke at skulle stå tidligt op for at tage på tur, og hun regner med, at hun og kæresten skal ligge i telt på Anholt.

Her er der nemlig en campingplads helt ude til vandet, hvor der er mulighed for at stå op samtidig med solen og bare gøre, hvad man har lyst til.

Sara Lygum
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Vi ønsker Sara Lygum en rigtig god ferie!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version