Sarah Grünewald taler ud om svær barndom: Far var hård

Sarah Grünewald

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

TV-værten Sarah Grünewald taler i det nye TV-program ‘Shaolin’ ud om, at hendes barndom var udfordret af en far, der var hård i sin opdragelse.

Den tidligere ‘Vild med dans’-vært Sarah Grünewald har været på en rejse i sit indre i det nye TV 2-program ‘Shaolin’, hvor hun er taget til Sydkorea.

Her er hun i selskab med en række andre kendte, hvor de bliver indfødt i kung-fu, meditation og ældgamle traditioner, og her var der netop én spirituel master, der gjorde et stort indtryk.

Han var nemlig hård og besad en autoritet men var samtidig kærlig i sin kerne, hvilket Sarah Grünewald mener er en virkelig god egenskab, når man som hende har børn.

Far var hård

Selv har hun haft en god far, men hun har samtidig også måtte rumme, at han kunne være hård, og derfor har Sarah Grünewald savnet en mandlig profil, der både har været autoritær og kærlig.

– Jeg er vokset op med en far, der var ret hård, og det har han sikkert været i kraft af noget kærlighed, men det har jeg ikke kunnet forstå som lille, siger hun ærligt til Her & Nu om barndommen.

Den tidligere ‘Vild med dans’-vært forklarer også, at hendes far ind imellem har været ret voldsom – aldrig voldelig – men godt kunne træde hårdt ind af døren for eksempel.

Med turen til Sydkorea har Sarah Grünewald nu fået mulighed for at gennemgå en helingsproces, fordi hun har manglet anerkendelse i relationen til faren. I processen har hun kunnet give slip på de følelser.

Se billedet herunder eller klik her.

Hvor er det rørende ord fra Sarah Grünewald!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version