Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

Se det skønne billede – Cecilie Hother er blevet gift

Cecilie Hother er kendt som en åben person, og da hun tidligere i år gik gennem en frygtelig sorg, delte hun nyheden med Danmark dagen efter. Men i noget tid har den populære tv-vært gemt på en dejlig hemmelighed.

Cecilie Hother har i dag delt en dejlig nyhed, eller nyhed er det næsten ikke længere, da den lykkelige begivenhed skete for lang tid siden. Hun er blevet gift med Thomas Gregers Honoré.

– Jeg synes der er så dejligt at være gift. Ægtefolk. Thomas og jeg har faktisk været gift i lang tid. Så det er langt fra noget nyt, skriver hun på Instagram, hvor hun har lagt et billede op af sin vielsesring.

På sin blog uddyber Cecilie Hother og fortæller, at de to har nydt at have den dejlige hemmelighed for dem selv.

– Vi ville gerne holde vores bryllup helt privat og kun for os, og det er jo lykkes. Vi var meget enige om at vi begge deler så meget af vore hverdag, så lige dette, ville vi gerne værne om, bare os 2, i en tid. Det var vores ting. Vores lille kærlige-ægteskabs-hemmelighed. Og det er faktisk rigtig dejligt, varmt og sødt bånd mellem os. Noget som vi bare havde alene og kunne nyde. Det var meget intimt og romantisk. Der gik faktisk også en rum tid, før vi fortalte det til vores nærmeste familie.. Og så kunne vi nyde det igen, gennem deres glæde.

Planen er, at parret i fremtiden skal holde et “rigtigt” bryllup, som Cecilie Hother kalder det. Men lige for tiden sker der mange andre ting for familien, så parret venter til det helt rigtige tidspunkt.

Hvor er det dejligt, at parret har kunne nyde den dejlige oplevelse i fred som de ønskede og først har fortalt nyheden, da de selv havde lyst til det. Nu deler vi for at ønske parret tillykke!