Se Thomas Helmigs hjerteskærende reaktion: Stillet personligt spørgsmål om sønnens død

Musikeren Thomas Helmig mistede sin søn Hugo Helmig, og i en ny dokumentar bliver han stillet et rørende spørgsmål om tabet.

En stor sorg har ramt familien Helmig, da de sidste år mistede deres blot 24-årige søn, og siden har tabet fyldt alt for Thomas Helmig og hans hustru.

Nu har Thomas Helmig valgt at takke ja til at stille op i dokumentaren ‘En særlig samtale’, hvor spørgsmålene bliver stillet af journalister med funktionsnedsættelse.

Og her bliver alle emner taget op – også det meget svære omkring, hvad Thomas Helmig føler, efter han har mistet sin søn.

Se videoen herunder eller klik her.

– Hvad savner du mest ved Hugo?, lyder spørgsmålet nemlig fra panelet.

Thomas Helmig blev glad

Her er det tydeligt på musikerens reaktion, at han bliver berørt og tænker sig godt om, inden han kommer med sit svar, som vi altså må vente med at se i dokumentaren.

– Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at deltage i ‘En særlig samtale’, blev jeg glad og sagde ja med det samme. Og det er jeg glad for nu, for jeg syntes, at det blev en god og anderledes snak, har Thomas Helmig udtalt i en pressemeddelelse i forbindelse med programmet.

Det bliver således det første interview, musikeren giver, efter han pludseligt mistede sin søn for et år siden.

Thomas Helmig
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Statsminister medvirker

I en ‘En særlig samtale’ vil seerne desuden møde en anden kendt person, for også statsminister Mette Frederiksen har sagt ja til at deltage.

Første afsnit af programmet bliver sendt på DR den 25. december kl. 21:00, hvorefter andet afsnit sendes 27. december kl. 21:15.

Vi glæder os til at se med!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version