Signe Lindkvists overraskende nye job: ‘Det her glæder jeg mig til’

"Danish Beauty Award" 2023, Tivoli Congress Center, 29/04 2023 Signe Lindkvist

Danskerne har været vant til at se Signe Lindkvist i spidsen for ‘Hvaffor en hånd’, været cirkusprinsesse i ‘Cirkus Summarum’ og været kanalredaktør på DR Ramasjang.

49-årige Signe Lindkvist har gennem årene skabt glæde hos mange børn og barnlige sjæle.

Hun har underholdt som vært på ‘Hvaffor en hånd’, som vært på MGP, som cirkusprinsesse i ‘Cirkus Summarum’ og generelt været med i mange programmer til børn.

De senere år har hun især gjort sig bemærket med podcasten Sitter. Den har hun haft siden 2018 sammen med skuespilleren Iben Hjejle. I podcasten taler vennerne om stort og småt, og hvad der nu rører sig i samfundet.

Selvom hun den seneste tid har haft travlt med at arbejde som redaktionschef på ‘Toppen af poppen’, så er Signe Lindkvist klar til at kaste sig over et nyt job.

Håber på at gøre en forskel

Det nye job er noget helt særligt for hende – hun får nemlig debut i en helt ny boldgade på jobmarkedet.

– Det her glæder jeg mig til. Min første bestyrelse post – og det skal ikke være anderledes end i Danske Hospitalsklovne, skriver hun på Instagram og fortsætter:

– Jeg har altid holdt uendelig meget både af børn og gøgl – og denne organisation formår at bruge gøgl, til rent faktisk at gøre en kæmpe forskel for syge børn, deres indlæggelseforløb og sundhedsvæsnet. Jeg håber at komme til at hjælpe med, at gøre en forskel både for børn, klovne, personale og pårørende.

Du kan se billedet herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønskeSigne Lindkvist held og lykke med det nye job!

Exit mobile version