Skøn nyhed: Morten Kjeldgaard og Frederik Haun venter tvillinger

Der er dobbelt lykke på vej til Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, for det viser sig nu, at de venter tvillinger via en rugemor.

Der er to børn på vej til ægteparret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun, der i starten af april kunne meddele, at de skal være forældre via en rugemor.

De har hele tiden drømt om tvillinger, og nu viser det sig, at de faktisk venter et foster hver med deres rugemor.

En besked, som ægteparret har modtaget, mens de var på bryllupsrejse på Mauritius.

– Glæden er dobbelt så stor! Til efteråret venter vi nemlig tvillinger præcis, som vi drømte om – det lykkedes. Begge vores embryoer, én fra os hver, er blevet til de fineste små babyer, skriver Frederik Haun på sin Instagram-profil.

Se opslaget herunder eller klik her.

Morten Kjeldgaard trak sig

Ægteparret skriver videre, at de slet ikke kan beskrive med ord, hvor lykkelige de er på bryllupsrejsen, og at de godt ved, de får travlt med den kommende familieforøgelse.

Forud for annonceringen af famileforøgelsen meddelte Morten Kjeldgaard, at han ikke kommer til at være med i den kommende sæson af ‘Vild med dans’ af “personlige årsager”.

– Jeg har af personlige årsager været nødt til at sige nej tak til ‘Vild med dans’ i år. Det har været 12 helt fantastiske år, og det er med en klump i maven, at jeg desværre ikke skal være en del af holdet i 2024, skrev Morten Kjeldgaard dengang.

Se opslaget herunder eller klik her.

Børn var ønsket

Før dette havde Morten Kjeldgaard og Frederik Haun ikke lagt skjul på, at de gerne ville være forældre, men at vejen dertil også var lang.

– Vi er blevet enige om, at vi gerne vil have børn. Det kan godt være lidt besværligt, når man er to mænd. Der er noget lovgivning, der ikke er helt på vores side herhjemme, så det må vi se, hvordan vi kan få løst, sagde Frederik Haun i sin til Ekstra Bladet.

Senere delte ægteparret et opslag, hvor de var taget til USA for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Se opslaget herunder eller klik her.

– Vi har været i gang i lidt over et år nu, og ingen af os havde kunnet forudse, hvor vild en rejse det har været, og stadig er – alle de følelser, der konstant er på spil, både de gode og de dårlige, skrev Frederik Haun dengang.

Morten Kjeldgaard Frederik Haun
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare en skøn nyhed fra Morten og Frederik!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!