Søren Hauch-Fausbøll varmer op til revy: Har fået særlig opgave

Skuespilleren Søren Hauch-Fausbøll var i sidste uge taget i Tivoli for at se ‘Pennevenner’, og selv har han en ganske morsom revy på programmet.

Selv om han kan se frem til et travlt efterår, så fandt skuespiller Søren Hauch-Fausbøll alligevel tid til at kigge forbi Tivoli i sidste uge.

Her skulle han nemlig se forestillingen ‘Pennevenner’ med Annette Heick i hovedrollen, men selv han har også masser at se til.

For den kendte skuespiller går et travlt efterår i møde, hvor der er er masser af revy på programmet.

– Jamen, jeg spiller revy, hvor jeg spiller alle kvinderollerne, men nu glæder jeg mig til at se ‘Pennevenner’, siger Søren Hauch-Fausbøll til Newsner Danmark.

Karriere er ny

Skuespilleren er da også revydirektør for Bornholms Sommerrevy, så revy er bestemt et af hans store talenter.

Men Søren Hauch-Fausbøll har også valgt en ny karrierevej, hvor han er blevet hospitalsklovn på hospitaler i København.

Derudover er han naturligvis mest kendt for sin rolle som Bamse, som han spillede fra 1983-1991.

Soeren Hauch-Fausboell
Foto: TivoliTV

Jobs er mange

Sidste år kunne han så fejre sit 40-års jubilæum som skuespiller, hvilket han gjorde på scenen på Folketeatret, hvor han spillede med i ‘Sommer i Tyrol’.

– Jeg har haft perioder, hvor jeg har knoklet virkelig meget. Jeg har haft tre forskellige job ad gangen – det kommer jeg også til at have i efteråret, har Søren Hauch-Fausbøll tidligere udtalt om sin karriere til folketidende.dk.

Skuespilleren begrundede her sit travle liv med, at han har haft svært ved at sige nej men var blevet bedre til det med tiden, hvilket han tilskrev sin alder, hvor han ikke kan klare samme pres.

Vi ønsker Søren Hauch-Fausbøll held og lykke med revyen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

 

Læs mere om...