Sportsdirektør om Jonas Vingegaard: ‘Han har haft det meget hårdt efter Touren’

Foto: Bas Czerwinski/EPA/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun guld og grønne skove at vinde verdens største cykelløb, for Jonas Vingegaards sportsdirektør afslører nu, at cykelrytteren ikke er helt på toppen mentalt.

Selv om han er blevet hyldet verden over, så er det ikke kun positivt at vinde Tour de France, erkender Jonas Vingegaards sportsdirektør Frans Maassen nu på vegne af sin rytter.

Det er også årsagen til, at Tour de France-vinderen ikke deltager i Postnord Danmark Rundt, der bliver afviklet i denne uge, skriver TV 2.

Det var der nok en del blandt tilskuerne, der havde set frem til, og det forstår man godt fra hans hold Jumbo-Vismas side.

– Men han har haft det meget hårdt efter Touren. Vi ville gerne have vist ham frem i dette løb, men vi må også have forståelse for, at det har været hårdt at vinde Touren, siger Frans Maassen.

Foto: Bas Czerwinski/EPA/Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard vandt

Det er kun blevet til et enkelt løb for Jonas Vingegaard, efter han vandt Tour de France den 24. juli.

Her var der tale om et showløb i Holland, som den danske cykelrytter endte med at vinde.

Der skulle dog en del overtalelse til, før Jonas Vingegaard sagde ja til at stille op, og det var kun på den betingelse, at han blev fragtet frem og tilbage i privatfly.

VM fik afbud

Kæresten Trine Marie Hansen og datteren Frida var naturligvis med på turen, som de har været hele vejen.

Herudover har Jonas Vingegaard også meldt fra til VM i landevejscykling, mens han muligvis skal køre det franske endagsløb Bretagne Classic den 28. august.

Postnord Danmark Rundt startede ud i tirsdags og slutter lørdag den 20. august, og her køres en række etaper på Sjælland, Jylland og Fyn.

Vi håber, Jonas kommer til kræfter snart!

Vær med til at sende ham en hilsen i kommetarsporet på Facebook.

Exit mobile version